Închide meniul

Declaraţii incredibile ale lui Ilie Năstase la doar două zile după a cincea nuntă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 19:01

Declaraţii incredibile ale lui Ilie Năstase la doar două zile după a cincea nuntă

Captură Facebook

Ilie Năstase s-a însurat

  • Ilie Năstase are 73 de ani
  • Nu poate pleca încă în luna de miere
  • În 1973, "Nasty" ocupa primul loc în clasamentul ATP

"N-am făcut nimic deosebit.  Am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant. A fost simplu și frumos. Așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate. Așa a vrut soția mea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des. 

Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal", a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Reclamă

Derapaj al lui Ilie Năstase la două zile după a cincea nuntă

A urmat un derapaj incredibil al lui Năstase la adresa judecătorilor care îi eliberează pe condamnaţii pentru crime. 

"Dacă Marica a făcut în trecut niște treburi trebuie să rămână pătați de treaba asta? Toată lumea greșește. Este omenesc. Nimeni nu este mai presus de greșeală. Nu înțeleg atâta răutate la opinia publică. Unii care omoară copii sau femei sunt mai puțin pedepsiți! Aici e o problemă adevărată, dramatică și tragică. Îi scot din pușcărie mai devreme pentru bună purtare! Și ăia au omorât oameni!.

Reclamă

Nu știu cine sunt judecătorii ăia nenorociți, că nu pot să le spun altfel… Nu e normal să mai iasă la lumina zilei cineva care a omorât! Cine sunt oamenii ăștia care îi judecă?! Spânzurați trebuie, nu închiși în pușcărie! Dacă erau rudele lor omorâte, tot așa îi judecau pe criminali? Tot așa le dădeau dacă le omorau pe cineva drag? Nu cred!”, a mai spus Năstase.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem
Extra • 10:58
FOTO
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”