Închide meniul

Delia, în formă maximă, înainte de X Factor 2020, singurul din lume care se desfăşoară. "Sper să fie mai îndrăzneţi"

Antena Sport Publicat: 20 august 2020, 14:03 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Delia, în formă maximă, înainte de X Factor 2020, singurul din lume care se desfăşoară. "Sper să fie mai îndrăzneţi"

Antena 1

X Factor revine în această toamnă

  • X Factor 2020 începe în această toamnă
  • Delia Matache e cel mai vechi membru al juriului

Astfel, în ultimii ani, Delia devenise celebră pentru că avea un antrenor personal, chiar dacă nu ajungea la sală. Aceasta a urmărit cu atenţie sfaturile primite online de la coach-ul ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă pasiune a Deliei este mersul pe bicicletă în jurul locuinţei ei, un lucru pe care îl face de câte ori găseşte un pic de timp liber. Totul trebuie să fie perfect înaintea celui de-al nouălea sezon X Factor.

În curând nou sezon X Factor la Antena 1 #DENEOPRIT

Delia face parte din juriul de vis al X Factor 2020. Ea este cel mai vechi membru şi va lupta alături de Ștefan Bănică, Loredana şi Florin Ristei. Delia este câștigătoarea a două ediții, cele din 2013 și 2018.

Reclamă

”Nu am emoții, sunt nerăbdătoare să începem, să îi văd, să îi ascult. Mă aștept ca din valul acesta nou de tineri să fie mai originali, mai îndrăzneți, mai curajoși și mi-aș dori ca anul acesta să văd mai puține abordări de festival”, spunea Delia, pentru a1.ro, cu o lună în urmă. 

În 2020, audiţiile vor avea loc doar în Bucureşti, nu şi în celelalte mari oraşe din ţară, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. 

Reclamă

"Le-am și zis concurenților că o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte și mai puțin exigenți care nu știu să cânte și care nu înțeleg dacă le-am explica. 

Acest sezon e mai diferit, puțin mai tehnic, mai exigent. Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent, singura emisiune care și-a asumat răspunderea asta în 2020”, a spus şi Ristei. 

Noul sezon X Factor va avea premiera în această toamnă, la Antena 1 #DENEOPRIT

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sora Deliei Matache e pasionată de adrenalină! Oana Matache şi iubitul ei, Radu Sifreddi, au arătat ce ştiu la Power Couple
Extra • 24 ian., 21:49
Sora Deliei Matache e pasionată de adrenalină! Oana Matache şi iubitul ei, Radu Siffredi, au arătat ce ştiu la Power Couple
Delia Matache, în timpul unui interviu
Suporter.as.ro • 17 mai, 21:03
Delia, „fermecată” de Gică Hagi! Ce piesă a pregătit pentru „tricolori” înainte de Nations League. Hai România! În fiecare zi
Italienii de la Super 4, cu steagul României
Fotbal • 5 nov., 14:52
Italienii de la Super 4, super show la AntenaSport! ”Maradona a fost un fel de Che Guevara pentru Napoli!”
Delia, în timpul unui concert
Extra • 9 sept., 21:56
Delia Matache uimeşte pe toată lumea! Marea pasiune a vedetei de la Antena 1. Căţărări temerare pe munte
X Factor
Fotbal • 18 dec., 9:16
Marea finală X Factor, azi, de la 20.00, la Antena 1: ”Cred că sezonul acesta este unul istoric!”