Închide meniul

Detalii uimitoare despre starea lui Michael Schumacher, la şapte ani după teribilul accident. Ce face de două ori pe lună, când este vizitat de Jean Todt

Antena Sport Publicat: 9 mai 2021, 9:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Detalii uimitoare despre starea lui Michael Schumacher, la şapte ani după teribilul accident. Ce face de două ori pe lună, când este vizitat de Jean Todt

Bestimage / RINDOFF-GUIREC / BESTIMAGE via Hepta

Michael Schumacher a colaborat excelent cu Jean Todt

  • Michael Schumacher a împlinit 52 de ani
  • Detalii oferite de fostul şef de la Ferrari

Jean Todt este unul dintre puţinii oameni care îl vizitează în mod frecvent pe septuplul campion din Formula 1. Într-un interviu oferit jurnaliştilor de la Frankfurter Allgemeine, fostul şef al echipei Ferrari a oferit detalii din interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Todt: "Cel mai important este că Michael Schumacher continuă să lupte!"

"Este un subiect foarte personal. Michael a avut un accident foarte grav, la schi, pe 29 decembrie 2013. Toată lumea ştie că rezultatul a fost tragic. În ultimii şapte ani, el şi familia lui au încercat din greu să obţină progrese. Cel mai important lucru este că Schumacher continuă să lupte!

Nu vreu să discut despre asta (n.r. dacă există progrese). Noi ne vedem de două ori pe lună. Uneori urmărim împreună cursele de Formula 1. Cu două săptămâni în urmă am urmărit victoria lui de la Suzuka, din 2000 (n.r. Michael Schumacher a devenit atunci campion în premieră cu Ferrari)", a declarat Jean Todt într-un interviu pentru zeitung.faz.net.

Reclamă

Tratamentul lui Michael Schumacher costă o avere

În cei şapte ani şi jumătate de după accident, Corinna a vândut mai multe bunuri pentru a putea achita cheltuielile lunare. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia. Tocmai a scos la vânzare şi vila de lux din Elveţia, situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi, pe care o are în posesie din 2002. Potrivit jurnaliştilor de la Ouest-France, tranzacţia s-ar putea ridica la 60 de milioane de euro.

Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

Reclamă

Un moment aşteptat de fanii lui Michael Schumacher va avea loc curând. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu septuplul campion de Formula 1.

Documentarul "Schumacher" va conţine înregistrări private. Filmul este regizat de doi germani, Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons. Soţia Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina şi fiul Mick vor fi şi ei prezenţi în documentar.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes
AntenaPLAY • 23 mart., 21:34
Mutarea şoc pe care o pregăteşte Mercedes: „Au început negocierile!” Un dublu campion mondial, chemat în locul lui Hamilton
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 22 mart., 17:05
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 martie 2024
Charles Leclerc a rupt tăcerea despre rivalitatea cu Carlos Sainz
AntenaPLAY • 19 mart., 13:46
Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!”