Închide meniul
Foto

Dezvăluiri incredibile din căsnicia lui Laurenţiu Reghecampf cu Anamaria Prodan. Ce putea să facă bărbatul

Publicat: 11 august 2022, 17:41

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram

  • Adrian Mititelu, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf
  • Ce putea să facă Reghecampf

Adrian Mititelu a făcut dezvăluiri incredibile despre Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, patronul FC U Craiova 1948 i-a luat partea lui Reghecampf când a venit vorba că acesta bea peste măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu spune că Laurenţiu Reghecampf nu consumă cantităţi uriaşe de alcool, aşa cum s-a speculat în spaţiul public. Mititelu spune că Reghecampf mai consumă alcool ca orice om normal.

În 2011, într-un moment în care căsnicia cu Anamaria Prodan era una perfectă, Laurenţiu Reghecampf a antrenat echipa lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Adrian Mititelu, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf

Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.
Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bună ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

Reclamă

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Dialogul incredibil purtat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf la Tribunal

Anamaria Prodan e dezamăgită de Laurențiu Reghecampf din cauza modului în care acesta s-a purtat cu Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresarul a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Reclamă 4 / 0/3

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța, dar procesul este departe de a fi încheiat.

Pentru moment, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui. O treime din veniturile tehnicianului ar trebui să ajungă în conturile Anamariei Prodan.

A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile