Închide meniul

"Domnule Țiriac, îmi era teamă să nu mă bateți prin telefon!" Dezvăluiri savuroase făcut de omul de afaceri despre relaţia cu Halep: "Mă vede un inamic"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2020, 6:25 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Domnule Țiriac, îmi era teamă să nu mă bateți prin telefon!" Dezvăluiri savuroase făcut de omul de afaceri despre relaţia cu Halep: "Mă vede un inamic"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ion Ţiriac este preşedintele Federaţiei Române de Tenis

După Simona Halep va fi dezastru, crede Ion Ţiriac. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tenisul după Halep o să ajungă ca gimnastica după fetele care au fost reginele lumii, începând cu Nadia și terminând cu Atena (n.r – Jocurile Olimpice de la Atena din 2004) . Am dispărut și e păcat că dispărem!”, spunea Ion Țiriac pentru gsp.ro

Ion Ţiriac, despre Simona Halep: "Mă consideră un inamic"

Ion Ţiriac a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Simona Halep. Acesta recunoaşte că rareori îi dă sfaturi Simonei Halep. 

"Foarte rar o sfătuiesc pe Halep. Eu îi spun ce face și, în special, ce nu face. Eu nu cred că Halep mă consideră un fan de-ai ei. Halep mă consideră un inamic. O întreb: «De ce nu mi-ai dat telefon după ce ai terminat?». Iar ea îmi spune: «Domnule Țiriac, îmi era teamă să nu mă bateți prin telefon!».

Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile. Atenție! Halep e o jucătoare diversă. E profesionistă în teren, dar în afara lui este o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep", a mai spus Ion Ţiriac. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și