Închide meniul

După Gigi Becali, şi Anamaria Prodan a vorbit despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 10:03 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

După Gigi Becali, şi Anamaria Prodan a vorbit despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Conform celor de la Spynews, Becali le-ar fi spus unor apropiaţi că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi despărţiţi de ceva vreme şi că nu ar divorţa din raţiuni financiare. Anamaria Prodan a oferit o primă reacţie cu privire la acest lucru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. 

Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport

Anamaria Prodan, conflict cu Gigi Becali după transferul lui Dennis Man

Anamaria Prodan şi Gigi Becali poartă un război ca o telenovelă după transferul lui Dennis Man la Parma. Agentul FIFA spune că şeful FCSB şi vărul său, Giovanni Becali, au "sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus".

Anamaria Prodan a revenit cu lămuriri în conflictul cu Gigi Becali, care a spus că a ajuns să vorbească personal cu patronul Parmei prin intermediul lui Giovanni Becali.

Reclamă

Anamaria Prodan: "Să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”

"Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%! Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. Dar, când ai așa un patron-circ în România, nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul.

Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 mililioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari.

Reclamă 4 / 0/3

Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu. Să își vadă amândoi de bătrânețe liniștiți pe acasă! Atât mai spun eu. Și ei amândoi știu. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. În rest, pace și liniște. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a spus Anamaria Prodan, în Prosport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și