Închide meniul

"E o femeie bărbat!" Anamaria Prodan, ultima aroganţă. Lansează două volume din autobiografie în aceeaşi zi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 10:06 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"E o femeie bărbat!" Anamaria Prodan, ultima aroganţă. Lansează două volume din autobiografie în aceeaşi zi

AntenaSport

Anamaria Prodan îşi lansează autobiografia

Experienţele din viaţa personală apar în primul volum, "O viaţă de film, de cum am deschis ochii", iar "O viaţă plină de fotbal şi performanţe orişiunde" ne arată reuşitele ei în lumea fotbalului, una dominată de bărbaţi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan lansează două volume în aceeaşi zi

Dani Coman, Florin Bratu şi Laurenţiu Reghecampf vor fi invitaţi la evenimentul online prin care Prodan va lansa cele două volume. Ea este caracterizată de Ilie Năstase în stilul caracteristic.

"Cum o văd pe Anamaria ca femeie, ca om, ca profesionist? O văd perfectă în orice ipostază, e o femeie-bărbat! Numai fiind atât de puternică a putut reuşi într-un domeniu în care sunt doar bărbaţi", a spus Năstase. 

Anamaria Prodan, ajutată de Gigi Becali să scape de Covid-19

Cel care a ajutat-o pe Anamaria Prodan să scape de Covid-19 a fost Gigi Becali. Patronul FCSB i-a trimis medicamente și a avut grijă să nu îi lipsească nimic.

"Eu știam că pe Gigi Becali pot să mă bazez la orice oră din zi și noapte în viața mea. În secunda în care am aflat, Gigi Becali m-a sunat, mi-a trimis absolut tot de la vitamine, albastru de metil până la Arbidol. Toate medicamentele le-am urmat cu sfințenie. Mi-a trimis un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca și de copilul lui", a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

"Uite-mă! Nu mă doboară nimic. nici Covid-ul, nici nimeni. O să ne prindă pe toți virusul. Este aproape imposibil să te ferești", a mai spus Anamaria Prodan.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor Vezi toate știrile
Citește și