Închide meniul

El Chapo, acuzat că a făcut ”trădarea supremă” în lumea traficanților de droguri!

Florian Ceafalău Publicat: 15 iunie 2020, 16:46

El Chapo, acuzat că a făcut ”trădarea supremă” în lumea traficanților de droguri!

Hepta

El Chapo în arest

    Deși este închis pe viață în SUA, El Chapo continuă să facă valuri în presa internațională. Traficantul mexican de droguri are o avere de miliarde și o putere foarte mare pe piața traficului de droguri, iar acest lucru i-a adus mulți inamici.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Jurnalista mexicană Anabel Hernandez a făcut publice niște informații incredibile despre El Chapo. Aceasta spune că acesta, alături de asociatul său, El Mayo Zambada, au cooperat cu DEA și FBI, cele două agenții americane ce luptă împotriva traficului de droguri. 

    Interviul a fost publicat dat pentru La Octava, iar jurnalista a spus că informațiile ajungeau la americani prin fiul lui Zambada, Vicente Zambada Niebla. Acesta obținea în schimb informații despre dușamanii cartelului Sinaloa.

    Reclamă

    Jurnalista spune că a avut chiar documente ce arătau că cei de la DEA și FBI colaborau atât cu cartelul Sinaloa, cât și cu inamicii lor, pentru a avea o imagine cât mai bună asupra pieței traficului de droguri.

    Ironia face ca El Chapo să fi omorât zeci, poate sute de persoane pe care le considera trădătoare. Orice indiciu că ai colabora cu autoritățile și erai ca și mort dacă făceai parte din cartelul lui El Chapo. În schimb, chiar liderii organizației criminale colaborau cu FBI și DEA.

    Reclamă

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
    mart.
    23:35
    Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
    28
    mart.
    23:35
    Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
    Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Cât de frumoasă şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase
    Extra • 3 ian., 12:06
    FOTO
    Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase. Îl ajută pe „Dodel” să treacă peste „scandalul drogurilor”
    Spectacol din Florida, duminică dimineață LIVE în AntenaPLAY! 4 meciuri explozive de MMA
    FIGHT • 8 dec., 16:15
    Spectacol din Florida duminică dimineață LIVE în AntenaPLAY de la 03:30! 4 meciuri explozive de MMA
    Gala Combate Global 8 e LIVE în AntenaPLAY duminică dimineața de la 05:00. Bătăi cu sânge fierbinte sud-american
    FIGHT • 19 iun., 4:55
    Gala Combate Global 8 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Bătăi cu sânge fierbinte sud-american
    A fost haos la SUA - Mexic
    Fotbal extern • 16 iun., 11:35
    A fost haos la SUA – Mexic. Arbitrul a acordat patru cartonaşe roşii şi a întrerupt meciul din cauza scandărilor
    Novak Djokovic, în timpul unui meci
    Tenis • 12 feb., 9:00
    Novak Djokovic a solicitat un permis special pentru a intra în SUA, pentru turneele Indian Wells și Miami