Închide meniul
Foto

„Este momentul zero!”. Anamaria Prodan ştie de ce a fost trădată. „Au râs de el că îl ajută o femeie să facă bani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 20:33 / Actualizat: 2 decembrie 2021, 22:09

„Este momentul zero!”. Anamaria Prodan ştie de ce a fost trădată. „Au râs de el că îl ajută o femeie să facă bani”

Anamaria Prodan ştie de ce Gigi Becali a ales să nu mai colaboreze cu ea

Instagram Anamaria Prodan

Patronul lui FCSB a anunţat că are o ofertă de 7.5 milioane de euro de la Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Transferul ar putea fi făcut cu ajutorul verilor lui Gigi Becali, Victor şi Giovanni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan ştie de ce a fost trădată de Gigi Becali

Anamaria Prodan susţine că motivul pentru care finanţatorul roş-albaştrilor nu vrea să mai lucreze cu ea este unul sexist.

Ți se pare că Steaua era a lui „Reghe” nu mai era a lui Gigi. Anamaria Prodan era numărul unu și îi aducea toți banii lui Gigi Becali și s-a gândit el așa că îl râd machedonii. Ca o femeie îl ajută să facă bani.

Pentru mine, în momentul ăsta este ZERO din punct de vedere al caracterului. Păi pe mine mă plătea Gigi Becali ca să ajut clubul Steaua?! Eram copilul din familie? Nu… Eram un om care a ținut enorm în această prietenie. Nu știu dacă soția mama, avocații l-au apărat cât l-am apărat eu„, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sport.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan: „Nu există nicio ofertă pentru Ianis Stoica”

Anamaria l-a ironizat atât pe Gigi Becali, cât şi pe Dennis Man, cel care a „rupt” contractul cu ea chiar înainte să plece de la FCSB la Parma pentru o sumă record pentru Liga 1, 12 milioane de euro!

Reclamă

(n.r. dacă există vreo ofertă pentru Ianis Stoica de la Arsenal sau Liverpool) Nu, nu, nu. Astea sunt niște prostii. Cred că deja am depășit momentul ăsta și nu poți la acest nivel. Jucătorul chiar ajunge să creadă la un moment dat că are o ofertă de la Arsenal. Ceea ce nu știe însă domnul Gigi Becali este că Ianis are contractul înregistrat la federația din Anglia. El acolo figurează. Crezi că dacă ar fi existat o ofertă, cine ar fi avut-o prima dată? Gigi Becali? De unde? Îl căutau oamenii la palat, la stână, unde îl căutau ca să vorbească de transfer? Am vorbit și cu Ianis Stoica. Mi-a zis că nu este adevărat absolut nimic. Chiar îți arăt mesajul ca să nu mai existe nimic.

Puteam să facem asemenea speculații la Stanciu, la Man, care deja aveau un nume. Ianis (n.r Stoica) este un băiat fabulos, voi să țineți minte. Eu am spus și despre Man asta. Dar am o singură teamă. Dacă nu ai coloana perfectă, să stai și să nu te îndoi stânga, dreapta, și să te uiți care îți dă mai mulți bani, atunci nu ai cum să reușești. Uită-te la Stanciu, Pintilii, Bourceanu, fotbaliști uriași, care au putut să stea departe de așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Puştiul minune de la FCSB trece printr-un moment excelent. Autor al unui gol şi al unui assist etapa trecută, cu FC Botoşani, Ianis Stoica a anunţat ce obiectiv măreţ are în acest sezon. „Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a precizat atacantul de 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, în „război” cu Gigi Becali
  • Motivul pentru care soţia lui Laurenţiu Reghecampf ar fi fost trădată

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
Vezi toate știrile
Citește și