Închide meniul
Foto

„Eşti o scumpă!” Pasiunea secretă a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Ce decizie a luat după ce a terminat facultatea

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2023, 11:59

„Eşti o scumpă!” Pasiunea secretă a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Ce decizie a luat după ce a terminat facultatea

Ioana Ţiriac este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Instagram

Pasiunea secretă a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Tânăra de 25 de ani este de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac îl face mândru pe tatăl său. Deşi putea avea orice îşi doreşte, Ioana Ţiriac a preferat să se concentreze o perioadă doar pe studii. După ce a terminat Facultatea de Economie din Miami, Ioana şi-a descoperit o nouă pasiune. Aceasta a început să călătorească în toată lumea, iar imaginile postate pe reţelele de socilizare fac deliciul fanilor. (VEZI IMAGINI CU IOANA ŢIRIAC ÎN GALERIA FOTO)

Pasiunea secretă a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac

După ce a finalizat studiile, Ioana Ţiriac şi-a dat seama că are o pasiune ascunsă şi pentru călătorii. Dacă se ştia faptul că, la fel ca tatăl ei, Ioana este pasionată de maşinile de lux, fiica miliardarului român a devenit un adevărat globe – trotter. Ioana Ţiriac a fost chiar şi într-un safari în deşert.

De altfel, Ioana Ţiriac este asaltată cu complimente la fiecare postare de pe reţelele de socializare.

„Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!” sau „Ești o scumpă!” sunt câteva dintre mesajele primite de fiica lui Ion Ţiriac. Ioana Ţiriac este fiica miliardarului român din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Reclamă

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie asemănată cu Kim Kardashian!

Ioana Țiriac a ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Unica fiică a lui Ion Țiriac continuă să facă furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pasiunea secretă a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac
  • Tânăra de 25 de ani este de o frumuseţe uimitoare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și