Închide meniul

Experţii din Italia, veşti îmbucurătoare pentru întreg mapamondul. "Totul va reveni la normal înainte de apariţia vaccinului împotriva coronavirus"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 12:00

Experţii din Italia, veşti îmbucurătoare pentru întreg mapamondul. "Totul va reveni la normal înainte de apariţia vaccinului împotriva coronavirus"

Profimediaimages

Vaccinul împotriva Covid-19 ar putea apărea abia în 2021

În cazul cel mai optimist, acesta urma să fie aprobat abia anul viitor. Medicii din Italia, care au fost în linia întâi, ne anunţă să stăm liniştiţi. Numărul persoanelor infectate va scădea vertiginos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai este grabă cu vaccinul împotriva Covid-19 

Specialiştii sunt convinşi că perioada de criză a trecut deja. Acesta este mesajul transmis chiar de experţii din Roma.

"Finalul stării de urgenţă, la nivel mondial, va fi înainte să apară vaccinul. Totuşi, vaccinul nu poate fi pus la îndoială în ceea ce priveşte contextul tehnic, este la baza înfrângerii celor mai importante boli. Suntem într-un stadiu avansat, s-au produs deja vaccinuri care, după ce au fost injectate, au produs anticorpi.

Vom evolua cine va face vaccinul care are cel mai bun efect. Al doilea val? Nu ştim dacă va mai avea loc, dar suntem pregătiţi. Nu îmi fac griji", a declarat medicul imunolog Francesco Le Foche, pentru Rai Radio 2.

La nivel mondial au fost raportate peste 5.800.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Numărul victimelor a depăşit 360.000. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și