Închide meniul

Faptele bune pot fi un sport naţional! Camelia Bălțoi: ”Mă simt bine când fac bine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 17:53 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Faptele bune pot fi un sport naţional! Camelia Bălțoi: ”Mă simt bine când fac bine!”

Camelia Bălţoi s-a alăturat proiectului Ajut eu!

Pentru mine, a face bine înseamnă a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor. Am fost ajutată, am primit și eu sprijin la rândul meu și îmi place senzația pe care o trăiesc atunci când fac asta, mă simt bine când fac bine! Și mă bucur când fac oameni fericiți!”, spune Camelia Bălțoi, iar colega sa de la pupitrul jurnalului sportiv este de aceeași părere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că ajutorul pe care l-am prețuit cel mai mult în viață a venit de la oamenii de la care nici nu speram! Așa că în vremurile acestea tulburi și destul de grele pentru toți, e important să fim alături de semenii noști care au nevoie cel mai mult de ajutor! Vă invit să spunem împreună: <Ajutăm noi!>", îndeamnă Alexandra Tudor. 

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, începând cu ora 14:00. 

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experienţele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire. 

Reclamă

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și