Închide meniul
Foto

Femeia care i-ar fi fost iubită lui Laurenţiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc, apariţie uluitoare. Anamaria Prodan i-a pronunţat numele

Reclamă

Publicat: 8 august 2022, 18:51

Femeia care i-ar fi fost iubită lui Laurenţiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc, apariţie uluitoare. Anamaria Prodan i-a pronunţat numele

Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu ar fi avut o relație

Femeia care i-ar fi fost iubită lui Laurenţiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc, apariţie uluitoare. Este vorba despre Florentina Raiciu, nume care a fost pronunţat, la un moment dat, şi de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu impresionează la fiecare apariţie prin frumuseţea sa, dar şi prin corpul perfect. Florentina se distrează pe cinste la Mamaia, acolo unde atrage toate privirile. Mărturie stau şi fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare.

Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, a fost reacţia Florentinei Raiciu în momentul în care a fost întrebată despre o presupusă relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, conform redacţia.ro.

Florentina Raiciu impresionează, în continuare, pe reţelele de socializare cu fotografiile pe care le postează. (Imagini de senzaţie în GALERIA FOTO)

Anamaria Prodan, avertizată de Gigi Becali

Chiar dacă presupusa relaţie cu Laurenţiu Reghecampf nu a fost confirmată, Anamaria Prodan a vorbit despre Florentina Raiciu.Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în Dubai. Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan despre ceea ce s-ar fi întâmplat cu soțul ei.

Reclamă

Totuși, vedeta nu a vrut să-l creadă pe patronul lui FCSB. Tehnicianul Universității Craiova i-ar fi oferit bani fostei asistente TV pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare în București. Raiciu s-ar fi temut de furia Anamariei.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și