Închide meniul
Foto

Femeia care l-a iubit enorm pe Bănel Nicoliţă a dat cărţile pe faţă: „Nu mai există cale de împăcare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2023, 14:08

Bănel Nicoliţă a divorţat de frumoasa Cristina

Bănel Nicoliţă a divorţat de frumoasa Cristina

Captură Youtube

  • Femeia care l-a iubit enorm pe Bănel Nicoliţă a dat cărţile pe faţă
  • Cristina şi Bănel Nicoliţă au divorţat

Femeia care l-a iubit enorm pe Bănel Nicoliţă a dat cărţile pe faţă, după divorţul de fostul fotbalist de la FCSB. Frumoasa Cristina a spus că nu mai vede o cale de împăcare, în viitor, cu fostul său soţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, cei doi au rămas în relaţii foarte bune, iar Bănel Nicoliţă este un tată model pentru cele două fetiţe.

Femeia care l-a iubit enorm pe Bănel Nicoliţă a dat cărţile pe faţă

Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.

Reclamă

Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii, nici nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună.

Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia”, spunea Cristina pentru click.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii

Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii. Fostul internaţional român i-a transmis că orice iubit ar avea, acesta trebuie să aibă un comportament exemplar faţă de fetele pe care le au împreună.

Bănel Nicoliţă a rămas în relaţii foarte bune cu fosta sa soţie, cu care are două fetiţe superbe. Deşi s-a despărţit de mama lor, Bănel Nicoliţă este un tată model pentru cele două fetiţe. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit ce i-a transmis fostei sale soţii.

Am două fete și nu aș mai vrea (n.r – un copil), pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm.(…)

Reclamă 4 / 0/3

Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună.(…) Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, spunea Bănel Nicoliţă în trecut, conform playsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”