Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan, asaltată cu mesaje de bărbați după ultima apariție: „Te cer de nevastă dacă știi să faci asta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 9:15

Fiica Anamariei Prodan, asaltată cu mesaje de bărbați după ultima apariție: „Te cer de nevastă dacă știi să faci asta”

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsătorie

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsătorie / Captură WOWnews

Fiica Anamariei Prodan a fost asaltată cu mesaje de bărbați, după ultima apariție. Sarah Dumitrescu continuă să facă furori pe contul de Instagram, unde are 150.000 de urmăritori. Superba blondină adună regulat mii de aprecieri, precum și comentarii savuroase și, mai nou, cereri în căsătorie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 23 de ani a avut o nouă apariție strălucitoare pe rețelele sociale cu care și-a înnebunit urmăritorii (VEZI GALERIA FOTO).

Fiica Anamariei Prodan, asaltată cu mesaje de bărbați după ultima apariție

Sarah Dumitrescu a postat un selfie și a declanșat „valul” de comentarii și declarații de dragoste din partea fanilor din mediul online.

„Ești minunată, Sarah!”, „Super regina frumoasă” și „O splendoare de femeie” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sarah, pe Instagram.

Unul dintre urmăritorii fiicei Anamariei Prodan a fost mai îndrăzneț și chiar a cerut-o în căsătorie. În glumă, respectivul a pus condiția ca Sarah Dumitrescu să știe să joace un joc online celebru, Counter-Strike: Global Offensive, prescurtat CS GO.

Reclamă

„Dacă știi să joci CS GO, te cer de nevastă!”, a scris utilizatorul respectiv.

Sarah Dumitrescu face furori pe rețelele sociale
Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan / Instagram

Sarah Dumitrescu, de nerecunoscut la sala de fitness

Fiica cea mică a Anamariei Prodan este nelipsită de la sala de fitness. Sarah Dumitrescu îşi forţează revenirea pe terenul de baschet. Este aşteptată la Cal Poly Mustangs, clubul din Statele Unite la care este legitimată.

Tânăra de 23 de ani a avut un 2022 de coşmar. S-a accidentat pentru a treia oară, la genunchi, în perioada în care se antrena alături de lotul naţional. A avut nevoie urgentă de o operaţie la o clinică din Cluj-Napoca.â

Reclamă 4 / 0/3

Sarah e pe ultima sută de metri cu recuperarea. S-a antrenat şi la baza de pregătire a lui FCSB, clubul patronat de Gigi Becali. În prezent, Anamaria Prodan nu are deloc o relație bună cu latifundiarul din Pipera.

Sarah Dumitrescu este nelipsită şi de la sala de fitness. Cu 150.000 de urmăritori pe Instagram, fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie şi-a uluit fanii cu o fotografie făcută înainte de antrenamente.

Sarah Dumitrescu, înaintea antrenamentelor

„Eşti minunată„, „Cea mai frumoasă„, „Superbă„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sarah la ultimele postări de pe reţelele sociale.

Sarah asigură că nu mai depinde de ajutorul părinţilor şi a dezvăluit cum face rost de bani.

Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu la antenastars.ro.

Câţi bani de buzunar le dădea Anamaria Prodan fiicelor ei

Anamaria Prodan a oferit detalii despre cele două fete pe care le are din prima căsnicie. Acestea trăiesc o viață de lux.

Reclamă

Rebecca Dumitrescu (24 de ani) și Sarah au avut parte de condiții perfecte, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete primeau o sumă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar impresara de fotbaliști, în trecut.

Recomandări
  • Fiica Anamariei Prodan, asaltată cu mesaje de bărbați după ultima apariție
  • „Te cer de nevastă dacă știi să faci asta”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și