Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan, complet răvășită: „M-a rupt chestia asta! Plâng automat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2022, 9:48

Fiica Anamariei Prodan, complet răvășită: „M-a rupt chestia asta! Plâng automat!”

Sarah Dumitrescu, alături de Anamaria Prodan

Instagram

Fiica Anamariei Prodan s-a arătat complet răvășită, după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Fiica impresarei, din prima căsnicie cu Tibi Dumitrescu, a rupt tăcerea după scandalul uriaș din familia ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a dezvăluit că a suferit enorm alături de mama sa, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Fiica Anamariei Prodan a fost complet răvășită: „M-a rupt chestia asta! Plâng automat!”

Sarah Dumitrescu a explicat că este o fire puternică, care în general nu plânge, însă nu și-a putut ascunde lacrimile când a văzut prin ce trece Anamaria Prodan.

Fiica impresarei (VEZI GALERIA FOTO) a anunțat clar și răspicat că, pentru ea, Laurențiu Reghecampf nu mai există. Sarah a venit tocmai din America pentru a fi alături de mama sa, după divorțul de antrenorul lui Neftchi Baku.

Sarah a discutat cu sora ei, Rebecca, și a decis să vină în România pentru a o sprijini pe vedeta de 49 de ani.

Reclamă

„Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu.

Sarah Dumitrescu nu-l iartă pe Laurențiu Reghecampf: „Nu mai există în viața mea!”

S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. – Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei.

Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a declarat Sarah Dumitrescu, în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan are două fiice, Sarah și Rebecca, din căsătoria cu Tibi Dumitrescu. Impresara de fotbaliști are un copil, Bebeto, și alături de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan ripostează. Vedeta în vârstă de 49 de ani nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Avocatul ei, Barna Bolonyi, a dat-o de gol.

Agentul de jucători a primit o lovitură importantă săptămâna trecută. Judecătoria Buftea admis, sâmbătă, cererea de divorț pe care o înaintase soţul ei. Deciziile luate nu au fost deloc pe placul ei.

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și