Închide meniul

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, „palmă” pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a spus despre noul iubit al mamei ei

Antena Sport Publicat: 31 martie 2023, 11:43

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, „palmă pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a spus despre noul iubit al mamei ei

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, "palmă" pentru Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu nu vrea să mai audă de cel care i-a fost tată vitreg / Colaj Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a trimis o „palmă” pentru Laurențiu Reghecampf. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani anunță că fostul soț al mamei ei este istorie. A vorbit și despre noul iubit al Anamariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai există în viața mea!„, a fost anunțul tranșant făcut de Sarah Dumitrescu despre antrenorul lui Neftchi Baku. Nici nu vrea să mai audă numele celui care, timp de 15 ani, i-a fost tată vitreg.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, „palmă” pentru Laurențiu Reghecampf

Sarah este fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan, cu Tiberiu Dumitrescu. Își dorește ca atât ea, cât și mama ei, să nu se mai uite în urmă.

Reclamă

Ne înțelegem foarte bine cu noul ei iubit. O las pe ea să vorbească despre astea, dar da, mă bucur că e fericită. S-a instalat pacea, în sfârșit.

S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat.

Reclamă

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru wowbiz.ro.

Sarah anunţă că şi ea tocmai a trecut printr-o despărţire. Aşa a ajuns să ia o decizie drastică. Nu îşi mai doreşte, cel puţin pentru moment, o relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu, luna trecută, pentru AS.ro.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

Anamaria Prodan anunţă că este într-o nouă relaţie, chiar dacă încă se judecă cu Laurenţiu Reghecampf în procesul de divorţ. Antrenorul lui Neftchi Baku şi-a refăcut viaţa cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit anul trecut un băieţel.

Anamaria a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebecca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)„.

Impresarul susţine că sunt zile în care bea doar apă şi nu mănâncă nimic. Aşa a ajuns să cântărească 56 de kilograme, cât avea înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este de nerecunoscut.

Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu.

Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seara asta (nr. la premiera filmului Haita de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!