Închide meniul

Fiica de 22 de ani a lui Giani Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare. Cu ce se ocupă fata care a plecat în Anglia: "Tatăl meu are relaţii, cunoaşte lume în stânga şi în dreapta"

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 9:43

Fiica de 22 de ani a lui Giani Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare. Cu ce se ocupă fata care a plecat în Anglia: "Tatăl meu are relaţii, cunoaşte lume în stânga şi în dreapta"

Intagram Giani Kiriţă

Giani Kiriţă are o fiică de o frumuseţe răpitoare

  • Fiica lui Giani Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare
  • Fata este plecată în Anglia

Roxana Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Fata este pasionată de make-up şi chiar munceşte de câteva luni. Deşi s-a angajat, Roxana Kiriţă nu a abandonat studiile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, spunea în 2019 fiica lui Giani Kiriţă. 

Reclamă

Roxana Kiriţă este extrem de atasată de tatăl său

Roxana Kiriţă are o relaţie extrem de apropiată cu tatăl său. Când se afla în România, fata îşi petrecea foarte mult timp alături de tatăl său. Roxana mai are un frate, pe Marco. Cei doi sunt copiii fostului internaţional român cu Dana Milu. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Liga 1 • 18 mart., 14:01
„Zici că era dresură de foci!” Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu
Liga 1 • 27 feb., 8:36
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce s-au fotografiat cu trofeele CFR-ului
Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Liga 1 • 15 feb., 15:32
„Nici Pamela Anderson dacă venea…” Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid
Liga 1 • 27 ian., 14:29
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid: „Unde să joace? La nunți, la botezuri?”
Giani Kiriță știe cum Dinamo poate să o învingă pe Rapid în derby
Liga 1 • 26 ian., 17:22
Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Pe ce ar trebui să se bazeze „câinii”