Close
Foto

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, lovitură financiară de proporţii. Piaţa imobiliară a fost dată peste cap: „Nu ne va trage nimeni în piept”

Publicat: 16 august 2022, 16:42

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, a dat o lovitură financiară de proporţii. Apartamentele din ansamblul imobiliar pe care îl dezvoltă se vând ca pâinea caldă.

Reclamă
teodora gigi becali

Teodora Becali, lovitură financiară de proporţii

Teodora Becali şi soţul său, Mihai Mincu, administrează afacerea imobiliară din zona de Nord a Capitalei. Deşi preţurile au crescut, apartamentele din afacerea fiicei lui Gigi Beclai se vând foarte bine.

Reclamă

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, lovitură financiară de proporţii

Numele lui Gigi Becali exercită o atracție foarte mare. Și oferă la pachet și o garanție pe care am aflat-o chiar de la clienți. Cei mai mulți dintre cei cu care am interacționat mi-au spus același lucru: preferăm să cumpărăm de la Gigi Becali fiindcă avem garanția că nu ne va trage nimeni în piept. El are bani, deci nu trebuie să se îmbogățească pe spinarea altora!”, a declarat Sandu Stănculescu pentru impact.ro, un reprezentant de vânzări al MTM Residence.

Teodora Becali construieşte blocurile pe un teren primit cadou de la tatăl său

Teodora Becali face bani mulţi din imobiliare. Este vorba de 98 de apartamente în aceeaşi zonă, iar prețul lor de 89.000 de euro cu TVA inclus, cele cu două camere, și 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere. Terenul de 3 hectare pe care construiește Teodora a fost primit de la Gigi cadou de nuntă.

Reclamă

Atunci, Becali le-a mai oferit Teodorei și lui Mihai Teodor Mincu și un milion de euro. Apoi, au venit alte trei milioane de euro, pentru a începe construcțiile, susține sursa citată. ”Am estimat investiția totală la aproximativ 40 de milioane de euro și va fi acoperită exclusiv din capital propriu”, spunea soțul Teodorei (27 de ani).

Pe terenul de 3 hectare, vor fi construite 700 de apartamente și 50 de case, iar familia lui Gigi va încasa sute de milioane de euro, după cum recunoaște și latifundiarul.

Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ele, Alexandra și Teodora, cu soțul bine-nțeles, fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma «Becali Imobiliare» prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, a recunoscut Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
12:27 Tricoul lui Diego Maradona din meciul împotriva Angliei din 1986, expus la Muzeul Sportului din Qatar în timpul CM 12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul 11:28 Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?” 11:22 CFR Cluj – Petrolul, LIVE TEXT, 21:30. Trupa lui Dan Petrescu țintește a patra victorie consecutivă în Liga 1. Echipele probabile 10:42 Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi” 10:42 Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus! Momentul în care a fost reţinut. „Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire” 10:11 George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională” 9:33 Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City – Manchester United: ”Nu jucăm împotriva lui” 8:58 FotoSuma astronomică cerută, ca pensie alimentară, în divorţul momentului! A ameninţat că poate distruge 50 de familii
Pe același subiect
Bogdan Lobonț, în timpul unui meci
Liga 1 • 30 sept., 12:54
Bogdan Lobonț, dispus să vină la FCSB: „Gigi Becali a ținut fotbalul românesc! Ne punem la masă și negociem”
Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București
Extra • 30 sept., 11:03
Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali, după ce Alexandru Arşinel a murit la 83 de ani: „Ce pierdere?! Toți murim mai devreme sau mai târziu”
Gigi Becali. în timpul unei conferințe de presă /
Serie A • 30 sept., 10:30
Câți bani va încasa Gigi Becali dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la AC Milan! Patronul FCSB își freacă palmele de bucurie
Close