Închide meniul
Foto

Fiica lui Ilie Năstase, noi acuzații şocante pentru tatăl său: „Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta!”

Publicat: 4 august 2022, 9:10 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 19:42

Fiica lui Ilie Năstase, noi acuzaţii şocante pentru tatăl său

Fiica lui Ilie Năstase, acuzaţii dure la adresa tatălui său

Colaj Hepta Instagram

  • Fiica lui Ilie Năstase, noi acuzaţii şocante pentru tatăl său
  • Acuzaţii fără precendent la adresa tatălui său

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a făcut noi acuzații şocante pentru tatăl său. Aceasta spune că tatăl său adoptiv a încercat să o convingă să se sinucidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Războiul dintre Charlotte şi Ilie Năstase continuă. De această dată, fiica lui Ilie Năstase a făcut acuzaţii uluitoare. Aceasta susţine că are înregistrări cu tatăl său, în timp ce încerca să o convingă să se sinucidă.

Fiica lui Ilie Năstase, noi acuzații şocante pentru tatăl său

Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici.

Reclamă

E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc.

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață.

Reclamă

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe 24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească„, a spus Charlotte în click.ro.

Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru tatăl său pe care nu l-a mai văzut de 14 ani: „Mi-a zis să fac orice pentru bani”

Fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, a lansat acuzaţii dure pentru tatăl, pe care susţine că nu l-a mai văzut de 14 ani. Cu ceva timp în urmă, aceasta şi-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus Charlotte, citată de ziare.com.

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, au fost postate pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească, cu două luni în urmă.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă, potrivit libertatea.ro.

În momentul în care ştirea a devenit publică, Charlotte a avut o nouă reacţie. „Asta a fost rapid„, a scris fiica lui Ilie Năstase. 37 de dolari trebuie să plească cei care îşi doresc să o vadă pe Only Fans.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep