Închide meniul

Florin a murit la vârsta de 23 de ani în Olanda. Familia are nevoie de 5.000 de euro pentru a-i repatria trupul neînsufleţit

Reclamă

Publicat: 19 octombrie 2022, 15:35

Florin a murit la vârsta de 23 de ani în Olanda. Familia are nevoie de 5.000 de euro pentru a-i repatria trupul neînsufleţit

Petru Florin Azoiței a murit la vârsta de 23 de ani în Olanda

Sursa foto: bzi.ro

Petru Florin Azoiței a murit la vârsta de 23 de ani în Olanda. Tânărul lucra la un restaurant Amsterdam. Familia tânărului a primit cumplita veste la telefon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petru Florin Azoiței a murit la vârsta de 23 de ani într-un spital din Leiden (Olanda). Tânărul, care era un fost rugbist, nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Pe lângă durerea pierderii lui Florin, familia tânărului originar din Iaşi a făcut apel la pentru a strânge suma de 5.000 de euro, sumă necesară pentru a repatria trupul neînsufleţit al tânărului.

Petru Florin Azoiței a murit la vârsta de 23 de ani în Olanda

Din câte am înțeles de la cei din Olanda, creierul lui nu mai era oxigenat, a fost conectat la aparate, dar, din păcate, a încetat din viață. Acum mă duc în afară. Lucra la un restaurant în Olanda”, a declarat Petru Gabriel, fratele tânărului decedat în Olanda, conform bzi.ro.

O prietenă a lui Gabriel a făcut şi ea un apel pe reţelele de socializare.

Este nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, într-un caz de repatriere a unui băiat de doar 23 de ani din Iași, Azoiței Petru Florin.

Reclamă

Pe lângă durerea sfâșietoare provocată de această veste, familia trebuie să facă rost de banii necesari pentru repatriere. Toate aceste costuri ajung la o sumă exorbitantă. Deși nimic nu poate alina durerea acestor părinți și nici pe cea a fraților săi, apelez la bunătatea voastră, în speranța că împreună vom aduna banii necesari”, a scris o apropiată de-a lui Florin pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și