Închide meniul

Fosta iubită a lui Horia Tecău impresionează pe reţelele sociale. Natalia Borges este din nou singură, după relaţia cu o vedetă din fotbal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 12:17

Fosta iubită a lui Horia Tecău impresionează pe reţelele sociale. Natalia Borges este din nou singură, după relaţia cu o vedetă din fotbal

Instagram Natalia Borges

Natalia Borges

Natalia Borges este într-o formă fizică de invidiat la 34 de ani. "Dumnezeu să ne binecuvânteze această nouă săptămână", a scris brazilianca din New York, îmbrăcată într-o ţinută sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportul este printre activităţile cu care Natalia s-a consolat după eşecul din viaţa sentimentală. Ea s-a despărţit recent de fotbalistul argentinian Ezequiel Lavezzi. "E o situaţie dificilă", a recunoscut brazilianca.

"După un an, Pocho (n.r. Lavezzi) și modelul brazilian și-au încheiat relația: ea se consolează pe reţelele sociale cu niște fotografii fierbinți", scrie Corriere dello Sport.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges)

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

Reclamă 4 / 0/3

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și