Închide meniul

Gestul impresionant al lui Gigi Becali pentru persoanele nevoiașe care locuiesc în blocul pe care îl deține: ”E un înger pe pământ. Are o singură pretenție”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 11:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Gestul impresionant al lui Gigi Becali pentru persoanele nevoiașe care locuiesc în blocul pe care îl deține: ”E un înger pe pământ. Are o singură pretenție”

profimediaimages

Gigi Becali ajută mai multe familii nevoiaşe de Crăciun

Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, a primit cadou o casă de la Gigi Becali. Ea locuieşte alături de alte familii nevoiaşe, care primesc ajutor de la patronul FCSB cu ocazia sărbătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, considerat "un înger pe pământ"

”Acum cinci ani, exact pe 3 august, domnul Becali mi-a dat garsoniera în care locuim și astăzi, unde nu plătim absolut nimic. Fiind a dânsului, plătește dânsul. Dar nu locuim doar noi. Este un bloc pe care dânsul l-a cumpărat și adăpostește acolo persoane nevoiașe. Sunt garsoniere pe care le-a modernizat pentru persoanele care nu au unde să locuiască. Singura pretenție pe care o are de la noi este ca venitul nostru să îl folosim pentru a ne gospodări.

De Paști și de Crăciun ne trimite carne fiecărei familii, de miel și de porc. Când începe școala trimite o sumă de bănuți pentru familiile care au copii la școală sau la grădiniță. Nu o sumă să te dea afară, dar cât să ajungă fiecărei familii.

Mi se pare că acest om este un înger pe pământ. Și ce mă doare cel mai mult este că nu este singurul om cu bani în țara asta. Dar nu mișcă niciun deget pentru nimeni. Singur că nimeni nu are obligația să ajute. Dar mi se pare că dânsul este tata răniților. Nu spun pentru mine. Mai rău ca mine sunt foarte mulți pe lumea asta”, a declarat fiica Andei Călugăreanu, pentru impact.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și