Închide meniul

Gigi Becali, dat de gol! Cum păcătuia omul de afaceri în trecut. Dezvăluirile care îl fac de ruşine

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 septembrie 2021, 16:27 / Actualizat: 26 septembrie 2021, 18:19

Gigi Becali, dat de gol! Cum păcătuia omul de afaceri în trecut. Dezvăluirile care îl fac de ruşine

Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali a avut o slăbiciune foarte mare pentru jocul de table. Latifundiarul din Pipera juca table, printre alții, cu Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, care a dezvăluit o întâmplare uluitoare cu patronul lui FCSB. În prezent, Gigi Becali nu mai vrea să audă de jocurile de noroc şi chiar îi critică pe cei care le practică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pierdut o avere și a ajuns să se împrumute

Dragomir a povestit cum, într-o seară la un hotel de lux, l-a învins pe Gigi Becali la table și i-a luat o avere. Milionarul din Pipera a ajuns să se împrumute la Dragomir și, spre fericirea lui, a făcut și mai mulți bani după aceea.

„Ne-am întâlnit la Crystal Palace. Gigi a pierdut foarte mulţi bani, eu câştigasem în acea seară. Mi-a cerut cu împrumut, i-am spus că-i dau doar dacă îmi vinde nişte pământ în Pipera, unde să-mi contruiesc un număr de vile.

Ne-am tocmit la preţ, i-am dat o sumă mare de bani, urmând să-mi dea pământul şi actele. A făcut o schiţă, 250 de metri lungime, 25 lăţime, cu drum în faţă, a semnat-o şi mi-a spus că a doua zi îmi face actele. Din banii mei s-a întors şi a câştigat peste 100.000 de dolari”, a relatat Dragomir, în cartea „Meciurile vieţii mele”.

Fostul șef de la LPF a precizat că Becali nu mai joacă deloc table în prezent.

Reclamă

„Nu joc non-stop, ci o dată pe săptămână, dar nu cu oameni din fotbal… cu unii mari. Ăștia din fotbal nu prea mai au bani. Sunt puțini. Gigi Becali nu mai joacă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali nu mai suportă muzica

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui. Patronul lui FCSB a dezvăluit că s-a ridicat de la masă chiar în timpul evenimentului care a avut loc în urmă cu un an.

Omul de afaceri nu s-a putut abţine atunci când lăutarii şi-au făcut apariţia în restaurant şi i-a surprins pe invitaţi. Gigi Becali nu a mai putut rezista şi şi-a explicat acum gestul.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu merg la petreceri. Nu merg la nunţi, la botezuri. M-a rugat fata lui Iordănescu, Maria, să o cunun. I-am zis că nu vin la muzică, la distracţie…doar la biserică.

Am botezat-o pe nepoata mea… Am stat la masă, iar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau. Înţelegeţi! Nu pot. Se întâmplă în sufletul şi trupul omului ceva şi nu poţi să mai suporţi. Nu mai suport muzica deloc”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Recomandări
  • Gigi Becali a pierdut o avere și a ajuns să se împrumute
  • Păcatul mai puțin cunoscut al patronului lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și