Închide meniul

Gigi Becali, aproape de un scandal monstru cu George Simion! Telefon de urgenţă! „Aşa a zis? Înseamnă că e fals”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 august 2022, 12:49

Gigi Becali, aproape de un scandal monstru cu George Simion! Telefon de urgenţă! „Aşa a zis? Înseamnă că e fals

Gigi Becali, aproape de un scandal monstru cu George Simon!

Gigi Becali, aproape de un scandal monstru cu George Simon! / Colaj Hepta

Gigi Becali e aproape de un scandal monstru cu George Simion. Totul a pornit după ce Becali a aflat de o declaraţie a liderului AUR, „Steaua a murit când a luat-o Becali”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simion spunea asta în decembrie 2020, dar între timp, între cei doi s-a dezvoltat o relaţie de prietenie, astfel că patronul de la FCSB aşteaptă acum un telefon urgent, prin care Simion să-şi ceară scuze.

Gigi Becali, aproape de un scandal monstru cu George Simion!

„Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci (n.r. decembrie 2020, un interviu video). Aici nu mai e vorba că a zis. Am glumit noi cu brânza, dă-o încolo de brânză. E prietenia mea cu el, înseamnă că e fals dacă a zis așa ceva. Nu mai am încredere în el dacă a făcut așa. Mie îmi e drag ca om, ca politician.

Am zis în primul rând că nu este mincinos și are o doză de patriotism. E naționalist, de aia mi-a plăcut de el. Adică e împotriva mea el? Adică nu are nimic FCSB cu Steaua, are ceva cu mine ca om. Eu nu vreau să fiu radical, o să am o discuție cu el să văd ce părere are el. Dacă își cere iertare, continui prietenia cu el.

Dacă nu are atitudine de iertare, atunci termin prietenia cu el. Dacă o ține să fie și orgolios… înseamnă că nu e o prietenie curată. Înainte de a face partidul, a venit Târziu la mine ca să mă bage în partid. Că mă face vicepreședinte. Eu, vicepreședinte? Am început să râd! Partidul nici nu era atunci, ei acționau pe Facebook. Asta era prin 2018″, a dezvăluit Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

George Simion, în decembrie 2020: Steaua a murit când a luat-o Becali

Simion a recunoscut întotdeauna că a fost stelist de mic. Totuşi, pentru el, lucrurile s-au schimbat radical atunci când Gigi Becali a ajuns la conducerea clubului. Asta spunea liderul AUR, la finalul lui 2020.

„Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e cea a lui Duckadam şi Lăcătuş. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ţinut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune şi ataşament”, a spus Simion, pe 12 decembrie 2020, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, aproape de scandal cu George Simion
  • Becali i-a promis un cadou de nuntă de două tone

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și