Închide meniul

Gigi Becali mai pregăteşte o afacere uriaşă. Motivul pentru care nu poate primi 13 milioane de euro, chiar dacă a semnat contractul!

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 6:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Gigi Becali mai pregăteşte o afacere uriaşă. Motivul pentru care nu poate primi 13 milioane de euro, chiar dacă a semnat contractul!

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este aproape să realizeze o nouă afacere de senzaţie

  • Gigi Becali, anchetat de procurori
  • Ce contract a semnat patronul lui FCSB

Latifundiarul din Pipera este pregătit să vândă Uzina Mecanică Drăgăşani. A găsit şi cumpărător, dar problemele cu legea blochează tranzacţia. Becali este anchetat într-un dosar pentru spălare de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu poate vinde Uzina Mecanică Drăgăşani

Becali este anchetat de procurorii DNA după ce i-a vândut lui Vasile Geambazi, un teren de 21 de hectare în Voluntari. A primit un milion de euro. Ulterior, nepotul său a cerut despăgubiri la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Uite că mă ţin de un an de zile cu procesul de spălare de bani… Am semnat un contract de 13 milioane de euro pentru fabrica de armament de la Drăgăşani. Pentru că sunt suspect de spălare de bani nu pot să primesc bani! Am un precontract de vânzare. Trebuie să obţin reabilitarea şi autorizaţia ca să iau banii! Şi nu pot din cauza lui Radu Ionescu.

Reclamă

Eu, în răutatea mea, am vrut să-i fac plângere penală, dar duhovnicul mi-a spus că creştinii nu fac asta şi să îmi pun baza în Hristos. Când aveam sechestru pe avere, m-am rugat şi Sfântul Mina mi l-a ridicat”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Finanţatorul lui FCSB a plătit aproximativ 3 milioane de euro, în 2004, pentru Uzina Mecanică Drăgăşani. În 2013 a băgat-o în insolvenţă, iar acum încearcă să îşi vândă afacerea cu 13 milioane de euro!

Reclamă

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. În topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

"Eu încet, încet renunţ la toate. Nu mai vreau decât afacerile care sunt vechi. Nu se poate altfel. Vrei să pui bază în oameni sau în Hristos? Nu poţi să faci afacere curată cu politica şi afacerile. Nu mă pot ruga dacă nu am inima curată", spunea Gigi Becali, la finalul anului trecut.

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!