Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, prima reacţie după acuzele şocante ale fiicei sale adoptive Charlotte: „Am plătit o jumătate de milion de euro. Merită mai mult?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 august 2022, 11:14

Ilie Năstase, prima reacţie după acuzele şocante ale fiicei sale adoptive Charlotte: „Am plătit o jumătate de milion de euro. Merită mai mult?”

Ilie Năstase, prima reacţie după acuzele şocante ale fiicei sale adoptive Charlotte

Ilie Năstase şi fiica lui, Charlotte Năstase / Colaj Hepta/Instagram

Ilie Năstase a avut o primă reacţie după acuzele şocante ale fiicei sale adoptive, Charlotte Năstase. Fostul mare jucător de tenis nu îşi explică de ce tânăra de 32 de ani, pe care o are din timpul mariajului cu Alexandra King, a făcut declaraţiile care au uluit pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte şi-a acuzat tatăl, pe care nu l-a mai văzut de 14 ani, că a încercat să o convingă să se sinucidă. „Regretă că m-a adoptat”, a precizat aceasta. Fostul lider ATP asigură că nu e cazul de aşa ceva şi că ar fi plătit o sumă uriaşă pentru educaţia ei.

Ilie Năstase, prima reacţie după acuzele şocante ale fiicei sale adoptive

Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

Charlotte Năstase susţine că are înregistrări cu tatăl său, în timp ce încerca să o convingă să se sinucidă.

Reclamă

Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici.

E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc.

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe 24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească„, a spus Charlotte în click.ro.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi

Charlotte Năstase a postat mai multe imagini pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească, cu două luni în urmă.

Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă, potrivit libertatea.ro.

În momentul în care ştirea a devenit publică, Charlotte a avut o nouă reacţie. „Asta a fost rapid„, a scris fiica lui Ilie Năstase. 37 de dolari trebuie să plească cei care îşi doresc să o vadă pe Only Fans.

Recomandări
  • Charlotte Năstase a făcut acuze şocante
  • Cum a reacţionat Ilie Năstase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și