Închide meniul
Foto

Imaginile care spun totul despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Femeia care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan, copleșită de emoție

Antena Sport Publicat: 26 martie 2023, 9:33

Imaginile care spun totul despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Imaginile care spun totul despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Colaj Instagram

  • Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil

Au apărut imaginile care spun totul despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Chiar iubita antrenorului lui Neftchi Baku a postat fotografiile pe rețelele sociale. Tânăra în vârstă de 30 de ani a fost copleșită de emoție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf trăiește, de o lungă perioadă de timp, o poveste de dragoste cu Corina Caciuc. Chiar dacă Anamaria Prodan nu a fost de acord cu condițiile divorțului și a cerut în acest an rejudecarea procesului, „Reghe” se simte excelent în Azerbaidjan.

Imaginile care spun totul despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

La 47 de ani, fostul antrenor de la FCSB și-a găsit liniștea la Baku. Micuțul Liam Reghecampf, copilul pe care îl are are cu Corina Caciuc, va împlini un an în luna mai.

Reclamă

Potrivit spynews.ro, iubita lui Laurențiu Reghecampf tocmai a postat o imagine, pe rețelele sociale, din care reiese cât de fericită este. „Totul pentru mine„, este mesajul care însoțește fotografia. A postat și un emoji care înfățișează o inimă.

Corina Caciuc, alături de băiețelul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf
Corina Caciuc, alături de băiețelul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf

Și Laurențiu Reghecampf a pus în ultimele săptămâni, pe contul său de Instagram, mai multe poze pe care i le-a făcut micuțului Liam. „Cine mă aștepta acasă după meci„, era descrierea uneia în care apare cel de-al treilea băiat al său.

Reclamă

„Reghe” are trei băieți, fiecare cu câte o altă femeie. Luca Reghecampf este cel mai mare și este din căsnicia pe care a avut-o cu prima soție, Mariana Pfeiffer. Îl are și pe Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr), cu Anamaria Prodan.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Reghecampf a povestit că a întâlnit-o prima dată pe Corina Caciuc la un eveniment, în urmă cu patru ani. Reghe a fost cucerit de-a dreptul de Caciuc la acel prim contact. A încercat ulterior să ia legătura cu ea, iar de atunci totul e istorie.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, anul trecut, într-un podcast.

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Condiţiile în care s-ar fi produs partajul au nemulţumit-o pe Anamaria Prodan! Agentul de jucători îşi cheamă soţul din nou în instanţă, astfel că scandalul este fără întrerupere.

Judecătorii au hotărât, la finalul anului trecut, desfacerea căsătoriei din culpă comună. Mai mult, au decis ca antrenorul lui Neftchi Baku să achite „numai” 1.600 de euro, lunar, drept pensie alimentară pentru Bebeto. Anamaria Prodan cerea 7.000 de euro și nici nu a vrut să audă de decizia magistraților.

Potrivit digisport.ro, Anamaria Prodan nu a fost de acord cu divorţul de Laurenţu Reghecampf şi a cerut ca procesul să fie rejudecat la Tribunalul Buftea. Nu este mulţumită cu faptul că a fost declarată culpă comună, şi nici cu suma pe care o primeşte de la „Reghe”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca