Închide meniul

"Îmi plac banii, dar nu cu preţul suferinţei mele!" Cristina Ich a izbucnit în plâns. Întâlnire nocturnă cu un bărbat: "Dimineaţa am ajuns la hotel!"

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 13:49

"Îmi plac banii, dar nu cu preţul suferinţei mele!" Cristina Ich a izbucnit în plâns. Întâlnire nocturnă cu un bărbat: "Dimineaţa am ajuns la hotel!"

Instagram Cristina Ich

Cristina Ich este iubita lui Alexandru Piţurcă

  • Dezvăluiri incredibile făcute de Cristina Ich
  • Cum a decurs prima întâlnire cu Alexandru Piţurcă

Într-un moment plin de sensibilitate, Cristina Ich le-a mărturisit fanilor că banii nu reprezintă fericirea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de Christina Ich, conform ciao.ro

Reclamă

Cristina Ich, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Alexandru Piţurcă

Cristina Ich a vorbit şi despre începuturile relaţiei cu Alexandru Piţurcă. 

Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz. Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a dezvăluit Cristina Ich. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie de "infarct"
Diverse • 28 feb., 8:54
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie de „infarct”: „Perfecţiune”
Diverse • 3 feb., 16:45
FOTO
„L-am îngropat”! Nora milionarului care şi-a înşelat 16 ani soţia cu cea mai cunoscută amantă din România a făcut anunţul „bombă”
Cristina Ich formează din nou un cuplu cu Alex Piţurcă
Diverse • 1 ian., 15:20
FOTO
Fosta „noră” a milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România e iar cu fiul acestuia!
Cum a putut apărea fosta noră a milionarului celebru care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 20 dec., 9:08
FOTO
Cum a putut apărea fosta noră a milionarului celebru care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!