Închide meniul

Interlopul care a lovit intenţionat un cărucior cu un bebeluş în el a fost la un pas să îl ucidă pe Cătălin Zmărăndescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 9:53 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Interlopul care a lovit intenţionat un cărucior cu un bebeluş în el a fost la un pas să îl ucidă pe Cătălin Zmărăndescu

Captură Facebook

Florin Bloju a practicat boxul

Fostul boxer a avut un conflict cu fostul luptător şi bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu. Cel din urmă i-ar fi transmis lui Bloju că îl bate pe gratis, susţine cancan.ro, iar acesta nu a stat pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interlopul s-a dus singur la sala unde se afla Zmărăndescu, l-a lovit cu capul în gură pe sportiv după care l-a luat la pumni. L un moment dat, acesta a luat o ganteră şi se pregătea să îi dea cu ea în cap, dar Zmărăndescu a urlat la el. "Blojule, dacă dai cu aia te duci la pușcărie!”. Replica l-a calmat pe acesta. 

De unde a plecat conflictul

Un caz şocant s-a produs pe o stradă din Sectorul 6 din Bucureşti. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a lovit, în mod intenţionat, un cărăucior în care se afla un bebeluş. Agresorul este Florin Bloju, un fost sportiv de performanţă, scrie Libertatea. Acesta a practicat boxul de performanță timp de 2 ani, la clubul Rapid București.

După mai multe ore de audieri, Florin Bloju a fost reţinut. „Nu am dat, doamnă, am vrut să bag marșarier și am dat a intrat a întâia. Nu s-a întâmplat nimic, nu am vrut să se întâmple nimic. Nu a fost nici un conflict. Absolut nimic”, le-a spus bărbatul reporterilor care îl așteptau în fața secției de poliție.

Florin Bloju şi tatăl copiilor au avut un schimb de replici, înainte ca bărbatul să se urce în maşină şi să dea peste căruciorul cu bebeluşul. Tatăl copiilor, care nu se cunoştea cu agresorul, i-a reproşat şoferului că a parcat maşina pe trotuar şi nu avea unde să treacă. După ce Florin Bloju a urcat în maşină, a lovit căruciorul şi pe tatăl copilului, după care a plecat, însă a fost identificat câteva ore mai târziu de polițiști și dus la audieri.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și