Închide meniul
Foto

Ion Țiriac, apariție rară alături de o tânără misterioasă. Cum arată femeia cu care s-ar iubi miliardarul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2022, 17:09

Ion Țiriac, apariție rară alături de o tânără misterioasă. Cum arată femeia cu care s-ar iubi miliardarul

Ion Tiriac

Ion Țiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Țiriac a avut o apariție rară, în public, alături de o tânără misterioasă. Ar fi chiar iubita miliardarului de 83 de ani. Iată cum arată cea care l-ar fi făcut pe Țiriac să iubească din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Playtech.ro l-a surprins pe Ion Țiriac în public alături de o femeie misterioasă. Cei doi au ieșit împreună la un mall din Capitală.

Ion Țiriac, apariție rară alături de o tânără misterioasă

Țiriac, chiar dacă a scos-o pe tânără în oraș, nu a renunțat la bodyguarzii săi, care i-au însoțit tot drumul. Miliardarul nu a ținut-o pe femeie de mână, semn că vrea să păstreze secretă presupusa idilă.

Ion Țiriac a mai apărut în public alături de tânăra misterioasă și anul trecut, când au fost surprinși în oraș. Nu se cunosc multe despre femeia care l-ar fi cucerit pe Țiriac. Numele ei ar fi Teodora.

Ce pensie poate avea miliardarul Ion Ţiriac

Magnatul încasează lunar 12.000 de lei de la statul român. Fostul jucător de tenis a ales însă să nu o ridice în ultimii 23 de ani.

Reclamă

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Pe de altă parte, averea lui Ion Ţiriac, care părea a fi într-o continuă scădere, a revenit în TOP 3 al celor mai bogaţi români. Fostul mare jucător de tenis a adunat 400 de milioane de dolari numai din vânzarea Madrid Open şi a unei competiţii de golf din Spania.

Schimbări uriaşe în topul celor mai bogaţi români din 2022

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de dolari. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

„Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție„, anunţă sursa citată anterior.

Recomandări
  • Ion Țiriac, apariție rară alături de o tânără misterioasă
  • Cum arată femeia cu care s-ar iubi miliardarul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și