Închide meniul

Ion Ţiriac, creştere uriaşă a averii. Pe ce loc se află printre miliardarii lumii. Anunţul făcut de specialişti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 7:39

Ion Ţiriac, creştere uriaşă a averii. Pe ce loc se află printre miliardarii lumii. Anunţul făcut de specialişti

Hepta

Ion Ţiriac este cel mai bogat român

În acest moment, conform profit.ro, Ion Ţiriac este pe locul 2.238 în ierarhia celor mai bogaţi oameni din lume. El are o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari. Faţă de 2020, Ţiriac are o creştere uriaşă, de 300 de milioane de dolari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform sursei citate, clasamentul din 2021 cuprinde un număr record de 3.228 miliardari în dolari, din 68 de ţări. În 2020, ierarhia a inclus 2.816 miliardari, din 71 de ţări. Averile celor menţionaţi se calculează în funcţie de valoarea acţiunilor la data de 15 ianuarie 2021. 

Care sunt maşinile care îl fascinează pe Ion Ţiriac

Magnatul a dezvăluit şi care sunt maşinile care îl fascinează. Ion Ţiriac a dezvăluit că Rolls-Royce-urile sunt maşinile sale preferate. Omul de afaceri are toată colecţia, iar printre exponate se numără şi un model care a fost făcut în ediţie limitată, iar Regina Angliei are două astfel de exemplare.

"Pe mine mă fascinează Rolls-Royce, am 30-40 de bucăți. Sunt unic în lume, am colecția de Phantom, unu, doi, trei și patru. Din Phantom IV au fost făcute numai 18, care au fost vândute numai curților regale… Regina Angliei are două, Juan Carlos are trei, chiar l-am rugat să vândă și el, dar mi-a spus că nu poate pentru că aparțin Curții. Până și Saddam avea una!”, spunea Ion Ţiriac, în urmă cu câţiva ani.

Pe ce cheltuie Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Ţiriac are cheltuieli de 100.000 de euro în fiecare lună. Omul de afaceri are trei avioane de lux, iar costurile de întreţinere şi salariile pentru angajaţi ajung la această sumă.

Reclamă

Înainte de izbucnirea pandemiei, compania lui Ion Ţiriac genera venituri uriaşe. În acelaşi timp, şi taxele erau pe măsură. Pe aeroporturile din România, costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru asigurarea celor trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual 1.500.000 de euro. "Vedeta" este aeronava Bombardier G5000, o adevărată bijuterie şi care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Ţiriac este cel mai bogat român
  • Ce avere are Ion Ţiriac

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și