Închide meniul

Ion Ţiriac, în faţa judecătorilor! Decizia luată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2020, 10:09 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Ion Ţiriac, în faţa judecătorilor! Decizia luată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ion Ţiriac

Asta după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat, cu titlu definitiv, punctul de vedere al Federaţiei Române de Tenis. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii 3 ani, MTS a refuzat să acorde finanţare pentru tenisul românesc, ceea ce înseamnă că au existat mari pierderi financiare, mai ales când vine vorba de sectorul copiilor. 

Ion Ţiriac, confirmat la şefia Federaţiei Române de Tenis

La jumătatea lunii iunie, Ion Ţiriac a fost confirmat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. 

"Întreaga conducere a Federaţiei Române de Tenis a fost recunoscută în istanţă, după ce a câştigat procesul cu mai multe asociaţii de tenis.

Conducerea FRT aleasă în 19 iunie 2019, confirmată printr-o hotărâre definitivă a Curții de Apel București: Ioan Țiriac – Președinte, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecșor și Adrian Marcu – Vicepreședinți", se arăta într-un comunicat. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și