Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, necruţător cu angajaţii săi: „Aoleu! Domnu’ Ţiriac, am o problemă!” Răspunsul dur al miliardarului

Publicat: 17 mai 2022, 15:44 / Actualizat: 17 mai 2022, 18:05

Ion Ţiriac

Ion Ţiriac are 3 copii

Apariţie rară a lui Ion Ţiriac / Hepta

  • Ion Ţiriac, necruţător cu angajaţii
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ion Ţiriac, necruţător cu angajaţii săi. Ion Ţiriac a vorbit despre relaţia dintre anagajat şi angajator în România. Miliardarul spune că de multe ori angajatul se învoieşte invocând o problemă personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac este deranjat de această atitudine pe care o au angajaţii din România. Magnatul e de părere că nu ar trebui să îşi ia salariul cei care nu vin la muncă din cauza unor probleme personale.

Ion Ţiriac, necruţător cu angajaţii săi

În bussiness angajezi pe cineva, îi dai un salariu şi aştepţi ca pe acel salariu să îţi returneze înapoi munca. E foarte greu, chiar şi după 32 de ani să ai o cultură a muncii pe care părinţii tăi nu au avut-o şi nici bunicii tăi, această cultură a muncii. La noi e foarte uşor să spui: ‘Aoleu, domnu Ţiriac, am o problemă personală astăzi!’

Reclamă

Ai o problemă personală? Nu iei leafa astăzi. Nu există aşa ceva. La nemţi dacă întârzii 10 minute, întâi te trimit ăia la un spital de boli nervoase şi pe urmă te taie în nu ştiu ce. Încă 20 de ani imobiliarele în România pot să fie o investiţie serioasă. Războiul e o catastrofă. În limbajul oamenilor în 2022, cuvântul război armat nu are cum să se întâmple„, a spus Ion Ţiriac.

Ion Țiriac, nemulțumit de organizatorii de la Wimbledon 2022

Ion Țiriac i-a „înțepat” pe organizatorii Wimbledon 2022. Omul de afaceri român crede că  Grand Slamul londonez ar fi trebuit să acorde Wild Carduri jucătorilor din Rusia și Ucraina, ca aceștia să concureze în echipă, împreună.

Reclamă

Sportivii din Rusia și Belarus au fost interziși la Wimbledon 2022, în contextul invaziei ruse din Ucraina, decizie care nu e pe placul lui Ion Țiriac.

Ion Țiriac, propunere inedită pentru Wimbledon 2022

Ion Țiriac crede că perechile ruso-ucrainene ar fi transmis un mesaj puternic împotriva războiului, dacă ar fi concurat la Wimbledon 2022.

„Pot să vă spun în felul următor: războiul e un dezastru. O întâlnire armată nu face bine nimănui, nici unui soldat ucrainean mort, nici unui rus mort, sau oricărei altă naționalitate. Wimbledon trebuia să asculte părerea, să dea două Wild Carduri, la dublu-băieți, dublu-fete și dublu-mixt.

Reclamă 4 / 0/3

Aceste wild-carduri să fie între un rus și o uncraineancă sau un ucrainean și o rusoaică. Să le numească Wild Cardurile păcii. Ei să vină afară și să spună: ‘Domnule președinte, vă rog, așezati-vă la masă’! O zi, o lună, cât este, acest război nu duce niciunde”, a spus Ion Țiriac.

Daniil Medvedev şi Aryna Sabalenka, OUT de la Wimbledon 2022

Jucătorii din Rusia şi din Belarus nu vor putea juca la ediţia din acest an a turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

All England Lawn Tennis Club (AELTC) a transmis că are responsabilitatea de a „limita influența globală a Rusiei prin cele mai puternice mijloace posibile”, anunţă bbc.com.

Ţinând cont de circumstanțele unei astfel de agresiuni militare nejustificate și fără precedent, ar fi inacceptabil ca regimul rus să obțină orice beneficii din implicarea jucătorilor ruși sau belaruşi”, se arată într-un comunicat al AELTC.

Încă o dată, îi fac pe sportivi ostatici ai prejudecăţilor politice, ai intrigii politice […] Acest lucru este inacceptabil”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, cu scurt timp înainte de anunţul oficial făcut de organizatorii de la Wimbledon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare