Închide meniul
Foto

Iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu, momente grele alături de iubitul său: „Frig cumplit şi am răcit!”

Reclamă

Publicat: 28 noiembrie 2022, 9:37

Iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu, momente grele alături de iubitul său: „Frig cumplit şi am răcit!”

Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu

Colaj Instagram

Iubita fiului lui Adrian Mutu a făcut dezvăluiri incredibile despre ultimul său videoclip, în care apare şi Mario. Mara G. a spus că a avut de suferit în timpul filmărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Adrian Mutu şi-a lansat o nouă piesă: Trotinete. În videoclip apare şi iubitul său, Mario Mutu. Tânără care este de o frumuseţe izbitoare a dezvăluit că a tremurat de frig în timpul filmărilor.

Iubita lui Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, momente grele alături de iubitul său

Filmările au fost distractive, chiar dacă scenele cu motorul au fost într-un frig cumplit și am și răcit. S-a meritat efortul… În videoclip apar și fratele meu, și Mario (Mutu, iubitul ei – n.r.), pentru că vorbesc și despre ei în piesă. Ne-am distrat maxim la filmări”, a spus Mara G pentru click.ro.

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, a vorbit despre relaţia cu frumoasa Mara

Mario Mutu este într-o relaţie cu Mara, o cunoscută cântăreaţă din România. Mario Mutu a recunoscut chiar el că tânăra este noua sa iubită. Adrian Mutu are cu ce se mândri. Fiul său din căsnicia cu Alexandra Dinu pare că îi calcă pe urme. Mario Mutu are o relaţie cu frumoasă Mara, o tânără cântăreaţă din România.

Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: ‘Hai să văd și eu ce e de ea.’ O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună.

Reclamă

Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile.

A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum”, a spus fiul lui Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Mario Mutu şi iubita sa au sărit cu paraşuta

Mario Mutu şi iubita sa au avut parte de senzaţii tari. Cei doi au sărit cu paraşuta. Mario Mutu a prezentat-o pe iubita sa şi mamei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus”, a mai spus Mario Mutu.

Recomandări
  • Iubita fiului lui Adrian Mutu a făcut dezvăluiri incredibile
  • Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și