Închide meniul

“La 35 de ani am început și cu puțin botox”. Cristi Borcea, dezvăluiri despre operațiile sale estetice. “Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 17:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

“La 35 de ani am început și cu puțin botox”. Cristi Borcea, dezvăluiri despre operațiile sale estetice. “Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența”

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea, despre operatiile estetice

Cristi Borcea (51 de ani) a avut o prima apariție publică după mult timp în care a stat în umbră. Invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul acționar din Ștefan cel Mare a povestit ce făcea ca să țină pasul cu înaintarea în vârstă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea: “La 35 de ani am început și cu puțin botox” 

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. 

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a povestit Cristi Borcea. 

Cristi Borcea, un trecut de uitat 

Fostul finanțator al lui Dinamo a fost condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în Dosarul Transferurilor, în martie 2014, pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. El a fost eliberat condiționat patru ani mai târziu, în iulie 2018. 

Apoi, în februarie 2019, a fost condamnat la încă cinci ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, fiind acuzat că fraudat statul român și Municipiul Constanța cu nu mai puțin de 28 de milioane de euro. În același dosar au fost condamnați și Dragoș Săvulescu, actor, și Radu Mazăre, fost primar al Constanței. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și