Închide meniul

Let`s talk about six, Ronnie! O’Sullivan a câştigat titlul mondial pentru a şasea oară. La un pas de recordul absolut al lui Stephen Hendry

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 6:01 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Let`s talk about six, Ronnie! OSullivan a câştigat titlul mondial pentru a şasea oară. La un pas de recordul absolut al lui Stephen Hendry

DPA Images / Nigel French via Hepta

Ronnie O`Sullivan

Considerat de majoritatea iubitorilor de snooker cel mai talentat jucător din istorie, Ronnie poate deveni şi cel mai titrat om care a trecut pe la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie O’Sullivan, la un pas de recordul absolut al lui Stephen Hendry

Acesta a fost al şaselea titlu cucerit la Campionatul Mondial, el fiind la egalitate cu Steve Davis şi Ray Reardon. Primul la acest capitol este legendarul Stephen Hendry, pe care O’Sullivan îl poate egala în viitor. 

Ronnie O'Sullivan a câştigat cel de-al şaselea titlu la 19 ani de la primul adjudecat. La 44 de ani, e cel mai în vârstă câştigător al trofeului, din 1978. 

O'Sullivan – Selby, finala din semifinale

Dacă ultimul act de la Crucible a fost unul dezechilibrat, nu acelaşi lucru se poate spune despre cele două semifinale care au avut nevoie de joc decisiv. 

Cea dintre Ronnie şi "Jester" părea că se îndreaptă spre triplul campion mondial, care a condus cu 16-14, însă Ronnie a ajuns în avantaj în decisiv după ce şi-a trecut în cont 276 de puncte consecutive.

Reclamă

Despre ultimul frame al semifinalei dintre Kyren Wilson şi Anthony McGill (103-83), Stephen Hendry a spus că este "cel mai bizar fel de a încheia un meci de la mondial". 

În ultimul rând, Ronnie a ajuns la 37 de titluri în carieră şi i-a depăşit recordul lui Hendry. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ronnie O’Sullivan l-a învins în finală pe Kyren Wilson, cu 18-8
  • "Racheta" s-a impus la Crucible, la 44 de ani

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și