Închide meniul

"Mă târâsem prin noroi!" Moment teribil pentru o vedetă din România: "Am avut teama că voi fi împuşcată în spate!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 10:24

"Mă târâsem prin noroi!" Moment teribil pentru o vedetă din România: "Am avut teama că voi fi împuşcată în spate!"

Instagram Nadia Comăneci

Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a dezvăluit în "Scrisori către o tânără gimnastă” momentele teribile prin care a trecut când a trecut graniţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam. Mă târâsem prin noroi și apă, peste câmpuri înghețate, traversasem garduri de sârmă ghimpată, tot timpul cu teama că voi fi împușcată în spate”, a spus Nadia Comăneci în „Scrisori către o tânără gimnastă”, conform Prosport

  • Click aici pentru a te înscrie în concursul WorkOut from Home, care îţi poate transforma casa într-o sală de fitness! Super-premii te aşteaptă aici!

Imediat după ce a trecut graniţa, Nadia Comăneci a fost întâmpinată de doi poliţişti maghiari.

Când poliția mi-a văzut actele de identitate, mi s-a oferit imediat posibilitatea de a rămâne în Ungaria. Și acum stau să mă gândesc de ce le-am părut așa importantă. Cariera mea se terminase. Alți doi din grup primiseră azil, dar celorlalți li s-a spus că vor fi dați înapoi a doua zi. Le-am spus polițiștilor că rămân numai dacă i se permite întregului grup. Am venit împreună, rămânem împreună!”, a mai spus Nadia Comăneci.

Transformare uluitoare a fiului Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci trăieşte o viaţă de nota 10. După ce a scris o pagină de istorie în gimnastică, "Zeiţa" de la Montreal se bucură de viaţa de familie. Locuieşte alături de soţul ei, Bart Conner, în Statele Unite.

Reclamă

Cuplul celebru are o vilă evaluată la 400.000 de dolari în orăşelul Norman, aflat în propiere de Cleveland, Ohio. Căsătoriţi în 1996, cei doi îl au alături pe fiul lor Dylan. Puştiul care urmează să împlinească 15 ani a fost mereu sub lumina reflectoarelor.

Dylan îşi doreşte să calce pe urmele părinţilor. Este un împătimit al sportului şi a câştigat deja un concurs de gimnastică. Practică şi fotbal, hochei, golf şi înot.

Copilul Nadiei Comăneci seamănă leit cu Bart Conner (62 de ani), cel care a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și