Închide meniul
Foto

„Mami, de ce nu dormi? Mami, ce s-a întâmplat?” Calvarul prin care a trecut Mihaela, românca de 34 de ani care a cedat nervos: „Două zile am avut nevoie să stau în pat!”

Reclamă

Publicat: 1 octombrie 2022, 16:34

„Mami, de ce nu dormi? Mami, ce s-a întâmplat?” Calvarul prin care a trecut Mihaela, românca de 34 de ani care a cedat nervos: „Două zile am avut nevoie să stau în pat!”

Mihaela Evi uimeşte prin frumuseţea sa

Hepta

Mihaela Evi, una dintre cele mai frumoase femei din handbalul românesc, a fost în centrul unui scandal după ce a contestat arbitrajul de la partida dintre Gloria Bistriţa II şi Arena Tg. Mureș (37-37).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenoarea de la echipa a doua de la Gloria Bistriţa a catalogat arbitrajul fiind „o mare mizerie”.

Calvarul prin care a trecut Mihaela Evi, frumoasa de 34 de ani

Ulterior, aceasta a fost sancţionată de Federaţia Română de Handbal pentru comportament grosolan la adresa arbitrilor. La scurt timp după meci, Mihaela Evi a transmis un mesaj în cadrul căruia anunţa că se retrage.

Mihaela a revenit cu un nou mesaj şi a făcut precizări cu privire la perioada prin care trece.

Am anunțat pe pagina de Facebook că mă retrag. Acum am o parte de atenție din partea presei. Am lăsat să treacă un timp după meciul de la Târgu Mureș. E și un filmuleț cu multiple greșeli de arbitraj, cu un cuplu de arbitri destul de cunsocut. Au fost foarte multe greșeli de arbitraj și greșeli vizibile. Cineva chiar m-a întrebat dacă e pe bune și fazele alea chiar au existat în meci. N-a fost doar meciul ăla, meciul ăla a fost picătura care a umplut paharul. După meciul ăla, două nopți nu am dormit.

Reclamă

Am un copil de crescut, care mă întreba noaptea „Mami, de ce nu dormi? Mami, ce s-a întâmplat?” Are 10 ani, reușește să înțeleagă destul de multe lucruri, dar cred că sunt prea tânără să o iau razna la vârsta asta. Cum reușesc să fac o jucătoare să fie luptătoare când ea iese de pe teren mereu învinsă. Fetele au nevoie multă de încredere și nu pot avea parte de încredere atunci când ies de pe teren învinse și știu că au făcut tot ce au putut mai bine. M-am gândit că ar fi mai bine să fac pasul în spate și să ies din sistem, pentru că atunci aș putea spune mai multe despre lucrurile care nu sunt corecte în sistem.

Soțul meu mi-a spus că e ok și că trebuie să găsim soluții să nu mai fac asta, dacă nu-mi mai doresc. Acum, în fiecare dimineață mă întreabă dacă mergem la antrenament. Nu e un secret, e un moment extraordinar în viața noastră. Sunt însărcinată. Noi ne dorim un copil de foarte mult timp, dar, probabil pentru că am fost foarte stresată, nu s-a întâmplat.

Sunt însărcinată în 5 luni și e un miracol cu adevărat în viața noastră. Nu am crezut că mai pot face copii. Poate că decizia a venit și pentru faptul că două zile am avut nevoie să stau în pat după evenimentul ăsta (n.r. meciul de handbal). M-am gândit că poate fac rău familiei. Mai ales în această perioadă, am nevoie”, a fost confesiunea făcută de Mihaela Evi la la podcastul Hai cu Link.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și