Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Țiriac, imagine rară în costum de baie, la 52 de ani! ”Perfecțiune!” Incredibil cum poate arăta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2022, 9:16

Marea iubire a lui Ion Țiriac, imagine rară în costum de baie, la 52 de ani! ”Perfecțiune!” Incredibil cum poate arăta

Marea iubire a lui Ion Țiriac, imagine rară în costum de baie, la 52 de ani!

Ion Țiriac și Sophie Ayad / Colaj Instagram / Hepta

Marea iubire a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad, a oferit o imagine rară, în costum de baie, la cei 52 de ani pe care i-a împlinit deja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a postat pe Instagram o imagine care i-a vrăjit pe fani. Sophie arată impecabil, la 52 de ani, în costum de baie, iar unul dintre urmăritori a lăsat un comentariu elocvent: ”perfecțiune”.

Sophie Ayad / Instagram sophieayad
Sophie Ayad / Instagram sophieayad

Marea iubire a lui Ion Țiriac, imagine rară în costum de baie, la 52 de ani

Sophie face reclamă la cel mai cunoscut magazin de haine de lux din Miami, care a fost fondat în 2001, The PoolClub Monaco.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit 9 ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Reclamă

”Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Sophie Ayad continuă să arate uimitor. Este o mamă model pentru cei doi copii, care au crescut alături de ea, la Monte Carlo. Între timp, a ajuns la Miami, acolo unde fiica ei a studiat jurnalismul.

Reclamă 4 / 0/3

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac pentru apartamentul de lux în care trăieşe superba lui fiică, Ioana Ţiriac

Ion Ţiriac a cheltuit o sumă uriaşă pe apartamentul de lux în care fiica miliardarului, Ioana Ţiriac, trăieşte la Miami, încă din 2018.

Locuinţa în care se răsfaţă Ioana l-a costat pe omul de afaceri român două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic.

De-a lungul anilor, Ioana, care a ajuns la 24 de ani, a postat mai multe imagini cu priveliştea pe care o are din apartamentul senzaţional din Miami. Întotdeauna, fanii au fost uimiţi de ce fel de viaţă duce fiica lui Ţiriac.

Recomandări
  • Sophie Ayad a avut o relație de 9 ani cu Ion Țiriac
  • Cei doi au împreună doi copii

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și