Închide meniul
Foto

Mărturisiri tulburătoare făcute de cea mai cunoscută amantă din România: „Era abuziv şi sever!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2022, 16:26 / Actualizat: 23 noiembrie 2022, 18:09

Mărturisiri tulburătoare făcute de cea mai cunoscută amantă din România: „Era abuziv şi sever!”

Mărturisiri tulburătoare făcute de Vica Blochina. Prin ce a trecut cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, cu ochii în lacrimi / Captură Youtube

Mărturisiri tulburătoare făcute de Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Femeia care a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă, perioadă în care fostul selecționer era căsătorit, a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născută în Lituania, Vica a avut o copilărie de coșmar. Tatăl ei ar fi fost abuziv și ar fi bătut-o de mai multe ori. Mai mult decât atât, vedeta nu avea probleme numai acasă. Vica ar fi luat bătaie atât de la profesoara de balet, cât și de la profesorii de la școală.

Mărturisiri tulburătoare făcute de Vica Blochina. Prin ce a trecut cea mai cunoscută amantă din România

Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Da, mă bătea tata! Dar pe vremea aia, pe vremea comunismului, părea a fi ceva normal. Cumva, toți copiii luau bătaie. Tata era abuziv, niciodată nu mi-a spus ceva frumos: ‘Ești deșteaptă, ești frumoasă’. Tata nu mi-a spus niciodată te iubesc„, a declarat Vica Blochina la emisiunea ‘În Oglindă’.

Fosta balerină nu a mai ținut legătura cu tatăl ei după ce a plecat din Lituania. A trăit un șoc în momentul în care mama ei a anunțat-o că acesta a încetat din viață. Vica a început să plângă în momentul în care a rememorat acel moment.

Eram în România. M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata. Pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. După m-am schimbat din toate punctele de vedere. M-am maturizat foarte repede. Eram atunci cu Piți (n.r. Victor Pițurcă), el era sprijinul meu atunci. M-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă după ani de zile în care nu l-am văzut acasă.

Reclamă

A fost foarte greu (n.r. a început să plângă), practic eu am plecat mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile. Pur și simplu am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă„, a spus Vica.

Vica Blochina: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. A dezvăluit cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite.

Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina.

Recomandări
  • Vica Blochina a trecut prin momente dificile
    Dezvăluirile făcute de fosta balerină

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și