Închide meniul

Mesaj care te lasă fără cuvinte pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, chiar de la botezul lui Liam, unde puştiul nu a ajuns

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2022, 9:53

Mesaj care te lasă fără cuvinte pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, chiar de la botezul lui Liam, unde puştiul nu a ajuns

Mesaj care te lasă fără cuvinte pentru Bebeto

  • Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au organizat botezul micului Liam
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă

Mesaj care te lasă fără cuvinte pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, chiar de la botezul lui Liam, unde puştiul nu a ajuns. Cuvintele au venit din partea lui Luca Reghecampf, fratele mai mare al lui Bebeto, din căsnicia anterioară a antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bebeto nu a ajuns la botezul micuţului Liam, din cauza scandalului uriaş dintre părinţii săi. Bebeto a fost chiar speriat de imaginile care au fost făcute publice.

Mesaj care te lasă fără cuvinte pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf

„Îmi e dor de tine, Bebe, şi mi-aş fi dorit să fii alături de noi. De-abia aştept să îţi vezi micul frăţior”, a fost mesajul pe car Luca i l-a scris lui Bebe, la care a asociat o poză cu Reghe, Corina Caciuc şi Liam, din timpul botezului.

Reclamă

Bebeto trece prin clipe grele, anunţă mama copilului care a împlinit 14 ani la finalul lunii trecute. Asta după ce a văzut felul în care s-au lovit părţinţii săi.

Reclamă

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, devastat după ce a văzut bătaia părinţilor săi

„Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie„, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Agentul de jucători îl acuză pe Reghecampf că a intrat cu forţa în casa ei, că ar fi împins-o. Mai mult decât atât, şi-ar fi bătut şi finii şi l-ar fi ameninţat chiar şi pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după bătaia care a avut loc la Snagov, au apărut informaţii că Anamaria riscă până de doi ani de închisoare. Impresarul aşteaptă să vadă ce dovezi au poliţiştii. „Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie„, a răbufnit Anamaria Prodan, care anunţă că nu a făcut decât să se apere.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:00 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 18:55 LIVE SCOREBayer Leverkusen – Werder Bremen 1-0! Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de titlu în Bundesliga 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 18:08 Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf