Închide meniul

Mesajul incredibil primit de David Popovici în miez de noapte: „Îmi provoci atacuri de cord!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2022, 12:29

Mesajul incredibil primit de David Popovici în miez de noapte: „Îmi provoci atacuri de cord!

David Popovici scrie istorie în natația mondială

David Popovici, în bazin / Profimedia

David Popovici a primit un mesaj incredibil de la Cesar Cielo după ce s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber la Campionatul European. Campionul nostru a fost la un pas să doboare recordul mondial deținut de fostul înotător brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a stabilit un nou record european, după o cursă senzațională la proba de 100 metri liber. Românul s-a calificat în finala Campionatului European de la Roma, după ce a încheiat primul în semifinale, cu timpul fabulos de 46.98.

Mesaj incredibil primit de David Popovici de la Cesar Cielo

David s-a aflat la numai 7 sutimi de recordul mondial, deținut Cesar Cielo. Brazilianul a reacționat în miez de noapte după performanța puștiului de 17 ani.

„Îmi provoci atacuri de cord! Continuă să faci o treabă grozavă, prietene. Noul record mondial se încarcă”, a fost postarea lui Cielo.

Sursa: Instagram Cesar Cielo

Marea finală de la 100 m liber va avea loc sâmbătă, de la ora 19.22.

Reclamă

David Popovici va mai concura la Roma la 200 m liber, 400 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

David Popovici, gest de mare campion: şi-a donat şi ochelarii de campion pentru o cauză nobilă

David Popovici a făcut un gest de mare campion. „Regele Nataţiei” şi-a donat şi ochelarii de campion pentru o vicecampioană mondială grav bolnavă. Tânărul de 17 ani a fost impresionat de povestea acesteia şi a decis să participe la o strângere de fonduri pentru construirea unei case.

Florentina Filipovici a fost vicecampioană mondială la canotaj în perioada junioratului. Acum, ajunsă la 28 de ani, femeia este grav bolnavă şi nu are unde să stea împreună cu cei trei copii ai săi, o fetiță și doi băieți. David Popovici a aflat de povestea ei şi a decis să ofere o mână de ajutor.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a o ajuta pe Florentina, „Regele Nataţiei” şi-a donat casca şi ochelarii cu care a devenit dublu campion mondial. Va avea loc o licitaţie, iar toţi banii vor ajunge la fosta vicecampioană mondială la canotaj.

„Pentru că am învățat în toți acești ani cât de important e să ai oameni alături, să fii sprijinit atunci când ai mai mare nevoie, simt că trebuie să fiu alături de Florentina.

Ea are nevoie de o casă, pentru ca fetița și băiețeii ei să poată să crească în liniște și în siguranță. De aceea, donez Fundației Hope and Homes for Children casca și ochelarii cu care am concurat recent la Mondiale și vă rog pe voi, cei care mi-ați fost aproape mereu cu gândurile și energia voastră, să întindeți o mână de ajutor acestui om. Să fim buni și să fim mulți!”, a transmis David Popovici, potrivit hhc.galantom.ro.

David Popovici, mesaj puternic după ce a fost decorat de Klaus Iohannis

David Popovici a fost decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, după performanțele extraordinare bifate de înotătorul de 17 ani. Dublul campion mondial la natație a transmis un mesaj de impact în fața președintelui, referitor la dezvoltarea sportului pe teritoriul țării noastre.

„Bună ziua! Mulțumesc! Aș vrea să încep prin a mulțumi statului român pentru această înaltă distincție. Mă simt onorat, mă simt recunoscător și am vrea să mulțumim, eu împreună cu domnul Adi, tuturor românilor și tuturor oamenilor care ne-au fost aproape, care ne-au transmis energie pozitivă și aprecieri, de-a lungul timpului.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost vreodată alături pentru că nu aș fi putut să fac asta fără voi. Aș vrea să menționez că sunt convins că suntem doar la început și avem o misiune pe care încercăm să o ducem la capăt, și anume să facem sportul o prioritate națională, să facem sportul un ambasador al țării pentru că merită și poate face lucruri foarte frumoase.

Prin această misiune vrem să îndemnăm cât mai mulți copii să aibă o viață activă, să avem o societate cât mai sănătoasă, educată din punct de vedere sportiv și care să poată să facă mișcare în condiții foarte bune. Noi credem că asta va face o lume mult mai bună. Mulțumesc!”, a spus David Popovici, în timpul ceremoniei de la Palatul Cotroceni.

Reclamă

 

Recomandări
  • Mesajul incredibil primit de David Popovici în miez de noapte
  • Popovici a reușit o nouă performanță

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și