Închide meniul

Mesajul neaşteptat postat de Sara Carbonero pentru Iker Casillas, la câteva zile după anunţul divorţului începutului de an

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 5:33

Mesajul neaşteptat postat de Sara Carbonero pentru Iker Casillas, la câteva zile după anunţul divorţului începutului de an

ProfimediaImages

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit

  • Sara Carbonero, un nou mesaj pentru Iker Casillas
  • Cei doi au avut o relaţie de 11 ani

"O zi fericită celui mai bun tată!", a fost mesajul plin de tandreţe al jurnalistei, care a fost urmat de un altul, venit de la una dintre bunele prietene ale Sarei. "O zi fericită să ai, drăguțule!”, i-a scris şi Isabel Jimenez. Răspunsul lui Iker pentru Sara a venit imediat, fiind format din două emoticoane de tandreţe, susţine box24news.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas şi Sara Carbonero divorţează

Asta ne arată că cei doi nu au glumit în momentul despărţirii, atunci când şi-au promis unul celuilalt că se vor trata cu respect, mai ales că cei doi au împreună doi copii, Martin şi Lucas. 

"Atât eu, cât şi Sara ne simţim extrem de mândri de familia pe care o formăm şi de faptul că am putut împărtăşi o dragoste care ne-a umplut de fericire în toţi aceşti ani. Astăzi, dragostea noastră de cuplu o ia pe căi diferite, însă nu ne îndepărtează deoarece continuăm împreună în provocarea frumoasă de a fi părinţi dedicaţi, aşa cum am făcut-o şi până acum. Este o decizie extrem de gândită, luată de comun acord.

Reclamă

Respectul, afecţiunea şi prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Prioritatea noastră este ca din dragoste şi compromis, să ne împărţim bunăstarea şi educaţia copiilor noştri şi să îi protejăm pentru a creşte într-un mediu stabil şi sănătos. Cu aceste cuvinte, cerem să ni se respecte intimitatea în astfel de momente de schimbare. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face atât în prezent, cât şi în viitor. Vă mulţumim pentru înţelegere", a transmis Iker Casillas.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

Reclamă

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bornă senzațională atinsă de Lionel Messi în Bayern - PSG
Liga Campionilor • 8 mart., 21:50
Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian
Iker Casillas a început o nouă poveste de dragoste alături de Ana Quiles
Extra • 5 feb., 13:53
FOTO
Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero! Cum arată noua sa iubită, care este cu 11 ani mai tânără decât el
Extra • 14 nov., 9:06
Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas: „E prietenul meu, fratele meu, mi-a dat mesaj de ziua mea!”
Iker Casillas, într-un interviu
Extra • 10 oct., 17:03
Ce s-a întâmplat cu Iker Casillas după ce a postat mesajul „Sunt gay”. Lovitura primită de fostul mare portar
Iker Casillas, în timpul unei conferințe
Extra • 9 oct., 18:38
Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter: „Îmi cer scuze! Contul meu a fost spart”