Închide meniul

Mesajul tulburător al unei studente, la un an după moartea surorii sale de 9 ani: ”Nu se știe când când va veni sfârșitul nostru”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 8:31 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Mesajul tulburător al unei studente, la un an după moartea surorii sale de 9 ani: ”Nu se știe când când va veni sfârșitul nostru”

Profimedia

Sira Martinez Cullell este fiica cea mare a lui Luis Enrique

Drama familiei i-a schimbat și modul de viață a celeilalte fete a lui Lui Enrique, Sira. Aceasta a călcat pe urmele tatălui și este campioana Spaniei la hipism, în proba de sărituri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sira s-a mutat în Belgia și este studentă în anul 3 la Administrarea şi Marketingul afacerilor.

Sira a povestit într-un interviu acordat Vanity Fair cum a schimbat-o drama familiei. Xana, sora ei, a murit în 2019, după 5 luni de luptă cu cancerul osos.

"Văd viaţa altfel. Sunt sensibilă, dar atunci când trebuie să fiu puternică sunt! Ce am trăit cu sora mea m-a făcut să văd viaţa într-un mod diferit. Bucuraţi-vă de fiecare clipă. Nu se ştie când va veni sfârşitul nostru.

La început nu le-a plăcut (n.r. părinţilor ei) acest univers (n.r. hipismul), nu l-au înţeles. A fost nevoie de timp. Acum se bucură şi mă susţin, dar dacă eu nu voi mai vrea, îmi pot lua la revedere de la toate acestea", a mai spus Sira Martinez Cullell, citată de Marca.

Reclamă

Sira l-a descris și pe tatăl său

Sila l-a descris și pe omul Luis Enrique, din viața personală. "Iubeşte să ne adune pe toţi în faţa şemineului şi să jucăm cărţi, de exemplu. Şi să călătorim", a mai spus fiica selecționerului Spaniei.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și