Închide meniul
Foto

„Mi-e dor de tine!” Mesajul care poate declanşa un scandal uriaş în familia lui Ion Ţiriac. Lovitura pe care o încearcă fosta soţie

Publicat: 26 septembrie 2022, 19:14

„Mi-e dor de tine!” Mesajul care poate declanşa un scandal uriaş în familia lui Ion Ţiriac. Lovitura pe care o încearcă fosta soţie

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de iubita fiului său

Captură Antena Sport

  • Ileana Lazariuc şi fiul lui Ion Ţiriac lasă de înţeles că ar putea forma din nou un cuplu
  • Mesajul care poate declanşa un scandal uriaş în familia lui Ion Ţiriac

Mesajul care poate declanşa un scandal uriaş în familia lui Ion Ţiriac. Ileana Lazariuc şi fiul lui Ion Ţiriac lasă de înţeles că ar putea forma din nou un cuplu. Cei doi au divorţat în 2017, însă ultimele schimburi de replici din mediul online arată o apropiere între cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbul de mesaje este cu atât mai surprinzător cu cât Ion Ion Ţiriac are o relaţie cu Sorana Cîrstea, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume. Relaţia dintre cei doi părea a fi una solidă, mai ales că Sorana s-a afişat în public, în urmă cu două săptămâni, cu Ion Ţiriac, tatăl iubitului său.

Mesajul care poate declanşa un scandal uriaş în familia lui Ion Ţiriac

Postarea Ileanei Lazariuc pare să dea o nouă turnură relaţiei pe care Ion Ion Ţiriac o are cu Sorana Cîrstea. Ultimele mesaje amplifică zvonurile unei rupturi între Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc.

Reclamă

Mi-e dor de tine!„, a scris Ileana Lazariuc, alături de o inimioară şi de numele fiului lui Ion Ţiriac.

Reclamă

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au mai avut un schimb de mesaje pline de pasiune

Chiar dacă totul părea să meargă bine între „Sori” și fiul miliardarului Ion Țiriac, se pare că situația nu este atât de strălucită. Recent, iubitul ei a avut un schimb de replici „aprins” cu fosta soție, Ileana Lazariuc, alături de care are doi copii.

Ion Ion Țiriac și superbul model în vârstă de 40 de ani au divorțat în 2017, dar se pare că au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au avut un dialog public pe contul de Instagram, pornit de la o fotografie distribuită de Ileana, realizată în timpul căsniciei lor.

„Când tu ești centrul universului lui. ‘Mișcă-te la dreapta și zâmbește’, a spus el, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc, în postarea de pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, schimb de mesaje
Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, schimb de mesaje

Ileana Lazariuc a continuat „jocul” de pe Instagram și i-a mai oferit o replică fostului său soț:

„A fost frumos apusul în ziua aia, ai dreptate”, a continuat femeia de 40 de ani, care este de o frumusețe răpitoare (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Sorana Cîrstea, debusolată: „Oamenii distrug lucrurile minunate”

Reacția Soranei Cîrstea n-a întârziat să apară. Jucătoarea de 32 de ani a postat un mesaj pe contul de Instagram, în care a lăsat de înțeles că este rănită.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a fost mesajul Soranei Cîrstea.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat în urmă cu 5 ani. Încă de atunci a început să se vorbească despre relația dintre omul de afaceri și jucătoarea de tenis, însă cei doi au apărut extrem de rar împreună în spațiul public.

Ultima oară s-a întâmplat la începutul acestui an, la turneul de la Adelaide, când bărbatul de 45 de ani a fost surprins în timp ce o consola pe sportiva din Târgoviște.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile