Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea este în culmea fericirii, la 11 ani de la divorţul de Cristi Borcea: „Alături de tine totul este frumos! Te iubesc!”

Reclamă

Publicat: 25 noiembrie 2022, 17:42

Mihaela Borcea este în culmea fericirii, la 11 ani de la divorţul de Cristi Borcea: „Alături de tine totul este frumos! Te iubesc!”

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

Mihaela Borcea este în culmea fericirii la 11 ani de la divorţul de Cristi Borcea. Mihaela Borcea şi-a găsit fericirea în braţele lui Sorin Rap, bărbatul pe care îl iubeşte ca pe ochii din cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea pare că a uitat cu totul provocările vieţii. În urmă 11 ani, Mihaela divorţa de Cristi Borcea. Acesta a uitat cu totul de toate neplăcerile vieţii şi este mai îndrăgostită ca niciodată de Sorin Rap, cel care i-a fost şofer înainte să îi devină iubit.

Mihaela Borcea este în culmea fericirii la 11 ani de la divorţul de Cristi Borcea

La mulți ani iubiric cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja!!💖 Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați!

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! Te iubesc!”, a scris Mihaela Borcea pe reţelele socializare, în ziua în care Sorin Rap a împlinit 48 de ani.

Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre Cristi Borcea

Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre Cristi Borcea. Mihaela Borcea a spus totul despre relaţia pe care o are acum fostul său soţ.

Reclamă

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea au o relaţie foarte bună, deşi au divorţat cu mulţi ani în urmă. De dragul celor 3 copii pe care îi au împreună, cei doi au reuşit să păstreze o relaţie foarte bună. De la divorţul de Mihaela borcea, Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Alina Vidican şi cu Valentina Pelinel.

Vorbim frecvent. Avem copii împreună, și afaceri. Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea. Mihaela Borcea a vorbit despre dramele prin care a trecut. Divorţul de Cristi Borcea a fost unul dureros pentru Mihaela, care a dezvăluit două momente grele pe care le-a depăşit.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Borcea a dezvăluit că a fost aproape şi de a-şi pierde viaţa. Ultima mare încercare din viaţă a fost de curând, în momentul în care s-a infectat cu Covid şi şi-a rupt glezna.

Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.

Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță”, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și