Închide meniul
Foto

Milionarul român, păcălit de Anamaria Prodan! Dezvăluirea care poate declanșa un scandal uriaș

Antena Sport Publicat: 19 august 2022, 9:16

Milionarul român, păcălit de Anamaria Prodan!

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în pat / Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan anunță că mai are 5-6 jucători la FCSB
  • Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man

Gigi Becali este milionarul român care a fost păcălit de Anamaria Prodan. Finanțatorul de la FCSB credea că a încheiat conturile cu agentul, dar cea din urmă susține că mai reprezintă 5-6 jucători ai vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După scandalul uriaș cu Dennis Man, Gigi a dorit să nu mai aibă niciun jucător la FCSB care să fie impresariat de Prodan. Aceasta susține acum că Gigi, foarte probabil, nu știe că are în club 5-6 jucători ai lui Prodan.

Milionarul român, păcălit de Anamaria Prodan!

Declarațiile Anamariei Prodan ar putea provoca un nou scandal uriaș cu Gigi Becali. Nu este exclus ca patronul echipei din Berceni să încerce să scape de fotbaliștii menționați de soția lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

”Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele.

Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele. Ce fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine!

Reclamă

Nu mă mai cert cu unul sau cu altul. Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar.

În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucruri foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Anamaria Prodan, în culmea fericirii după ce a câștigat procesul cu Dennis Man

În urmă cu mai bine de un an, Dennis Man a bifat transferul carierei, în Serie A, la Parma, în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Acesta este, în continuare, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, în jurul lui Man a început un scandal uriaș. Internaționalul român a încheiat unilateral contractul cu fosta impresară, Anamaria Prodan, și ar fi fost ajutat de Giovanni Becali să ajungă la formația din Italia. Totuși, Becali s-a apărat și a dezmințit faptul că ar fi intervenit în vreun fel în afacerea respectivă.

În luna mai, Prodan a câștigat procesul intentat lui Dennis Man. Fostul jucător de la FCSB va trebui să-i plătească impresarei 350.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”