Închide meniul

Mircea Lucescu îl critică pe Gigi Becali: „Este de neacceptat”. De ce ar trebui să meargă jucătorii din Liga 1 la Jocurile Olimpice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2021, 14:23 / Actualizat: 18 mai 2021, 11:29

Mircea Lucescu îl critică pe Gigi Becali: „Este de neacceptat. De ce ar trebui să meargă jucătorii din Liga 1 la Jocurile Olimpice

profimediaimages.ro

Impresarul lui Crețu îl face praf pe Gigi Becali

Mircea Lucescu îl critică pe Gigi Becali şi spune că FCSB ar trebui să trimită la Tokyo toţi jucătorii pe care îi va selecţiona Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu îl critică pe Gigi Becali: „Este de neacceptat”

„Este de neacceptat. O participare la Jocurile Olimpice ridică valoarea jucătorului. Fotbaliştii pe care ei îşi tot doresc să-i vândă în străinătate… nimeni nu-i vede aici!

Jocurile Olimpice sunt o rampă de lansare importantă, sunt jucători tineri. Nu, nu! Eu nu cred că există vreunul care să nu gândească în felul ăsta”, a spus Mircea Lucescu, la aeroport, la sosirea în ţară.

Il Luce spune că situaţia este diferită în cazul unor echipe precum Rangers sau Cagliari, care nu sunt de acord ca Ianis Hagi şi Răzvan Marin să meargă la Tokyo.

„Acolo e cu totul altceva, ei n-au nevoie să-şi scoată în faţă jucătorii, pe când noi avem nevoie”, a adăugat Lucescu.

Reclamă

Mircea Lucescu, bucuros pentru Rapid şi Dinamo

Mircea Lucescu a refuzat să vorbească despre lupta la titlu. „Va câştiga cine e mai bun (…) Nu au şanse la Champions League, doar la Europa League”, a fost singura sa declaraţie despre FCSB şi CFR Cluj. În schimb, tehnicianul român s-a referit la situaţia lui Rapid, favorită la promovarea în Liga 1, şi a lui Dinamo, care este aproape salavată de la retrogradare.

„Un lucru foarte bun, două echipe cu tradiţie, cu istorie, locul lor este în prima divizie, locul lor este să se lupte pentru câştigarea titlului, pentru participarea în cupele europene”, a spus Lucescu.

Despre fiul său, Răzvan, care este dorit de mai multe cluburi importante din Italia, Mircea Lucescu a spus că îl lasă să îşi decidă singur viitorul: „Se concentrează el, nu mai e copilul tatălui, deja este bunic (n.r. râde). Deciziile le ia el, sper să aleagă cel mai bine”.

Reclamă 4 / 0/3

Il Luce şi-a anunţat prezenţa în tribune la Euro 2020 şi se mândreşte că aproape jumătate din lotul Ucrainei va fi de la echipa sa, Dinamo Kiev.

„O să rămân, pentru că am foarte mulţi jucători, sunt 11 în acest moment. Şi ăsta e un lucru extraordinar. Ei au două meciuri aici, cu Macedonia şi cu Austria. Sigur, că voi fi aici, voi fi alături de ei, sunt jucătorii mei”, a mai spus Mircea Lucescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și