Închide meniul

Momentul halucinant când o ursoaică ”prinde” 3 turiste ieșite la plimbare! Ce le face animalul înainte să plece – VIDEO

Florian Ceafalău Publicat: 19 iulie 2020, 11:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Momentul halucinant când o ursoaică ”prinde” 3 turiste ieșite la plimbare! Ce le face animalul înainte să plece – VIDEO

Youtube

  • O ursoaică a "prins" 3 turiste

Moment șocant în Chipinque Ecological Park, de lângă Monterrey, Mexic. Trei femei au fost prinse de o ursoaică în timp ce ieșiseră la plimbare. Acestea au fost filmate de alți turiști în timp ce erau inspectate de animalul curios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ursoaica se pare că a fost atrasă mai mult de una dintre femei, pe care o inspectează de aproape, o miroase de mai multe ori, și chiar se ridică în două picioare pentru a o mirosi mai bine, timp în care femeia, incredibil, își face un selfie!

Celelalte două femei stau speriate și privesc cum ursoaica încearcă să o muște ușor pe femeie și să o zgârie ușor cu ghearele. În cele din urmă, animalul pleacă fără a le ataca agresiv pe cele 3 femei înmărmurite de frică.

Reclamă

Iată mai jos imaginile incredibile cu întâlnirea dintre cele 3 femei și ursoaica:

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile